Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kırgınlıklarımızı dile getireceğiz

Farkında mısınız bilmiyorum ama 2018 yılının ilk haftasını bitirdik bile. Koca bir yılı geride bıraktığınızı ve aslında bir nevi artık hayatlarınızda temiz bir sayfa açma zamanının geldiğini düşünüyor ama nereden başlayacağınızı bilmiyor olabilirsiniz.
2018'in nasıl geçeceğinin de sinyallerini verecek tutulmalar kapıda. Almak istediğimizi alacağımız, görmek istemediğimize gözlerimizi kapatacağımız bir ay yaşayacağız.
Gökyüzünde şenlik var. Bugünden itibaren Satürn gaza basarken diğer yandan ay küçülen fazda olacak. Bu durum gökyüzünün yüreklerde aktığını ispat edecek. Nasıl mı? Daha önce yaşamadığınız duygularla sarıp sarmalayacak, öfkenizin ateşini söndürecek, sevginizi ise alevlendirecek.

YENİ İŞ
Kırgınlığımızı kendimize saklamak yerine dile getirmeyi tercih edeceğiz.
Yeni bir iş mi istiyoruz? Harekete geçeceği. Kalbimizin sahibini mi arıyoruz? Tereddüte düşüren herkesi hayatımızdan çıkaracağız.
Eğer öğrenciysek eğitimimize daha da önem vereceğiz.
Eğer evliysek ailenin yegane servet olduğunu anlayacağız.
Eğer bir ilişkiye sahip değilsek, kalbimizin sahibini bulacağız.
Emin olmadığımız hiçbir düşünceyi, duyguyu, kişiyi hayatımızda barındırmayacağız.
İkinci bir şans verdiğimiz kişilerin üçüncü bir şans için kapımıza geldiğini göreceğiz.
Eğer kariyer planını erteleyen 1970-1984 doğumlu biriyseniz, maddi kazanımlar peşine düşeceksiniz.
Eğer iş hayatından memnun olmayan 1984 Nisan-1998 yılları arasında doğmuş biriyseniz, katlanmak zorunda olmadığınız şartlara rest çekeceksiniz.
Sağlık sorunları yaşayan 1960-1969 doğumlu biriyseniz, kendinizi daha iyi hissedecek gelişmeler yaşayacaksınız.

ASTRO GÜNDEM
Mars, Satürn ile 45'lik yaparken askeri rütbeli kişiler hakkında oluşabilecek gelişmeleri işaret ediyor. Askeri kuvvetlerle ilgili haberlerin ve birtakım isimlerin karıştığı olayların ortaya çıkabileceğini vurgulayan açı, spekülasyonları da destekliyor. Sosyal hayatta disiplin gerektiren her konuda zorlanabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA