Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dizi sektörü çalkalanacak

Son dönemin en hızlı yılı olmaya aday 2018, birçok konuyu gündeme taşımayı hedefliyor. Özellikle yılın ilk Ay tutulması, Türkiye'den çıplak gözle seyredilmeyecek olmasına rağmen, hepimizi hayatımıza dair seçimler yapmaya itecek ve sonuçlarını da çok hızlı görmemizi sağlayacak. Kişisel hayatlarınızda şartların tamamen değiştiğini fark etmeniz için bugünlerde üst üste haber alıyor olmanız tesadüf olmasa gerek. Durum değerlendirmesi yapmanız için çevrenizde birçok olay görebilirsiniz. 'Peki dünyanın başını döndürmeyi hedefleyen 2018 yılı hızla dönmeye başladığına göre önümüze neler gelecek?' diyorsanız işte buyurun 2018 yılında hepimize ters köşeden gelecek konular:
Sosyal medya mecralarına getirilecek yasaklar, Mart ve Nisan aylarının gündemine oturacak.
Türkiye'de sosyal medya mecralarına getirilecek yasaklar konuşulurken dünya YouTube konuşulacak.
Kova burcu döngüsünde kurulan video paylaşım ağı YouTube, 2018 yılının Şubat ve Haziran aylarında iki farklı konuyla gündeme gelecek.
Sempatikliği ile dikkatleri üzerine çeken Facebook'un sahibi 14 Mayıs 1984 doğumlu Mark Zuckerberg, servetine servet katmaya devam ederken, son 2.5 yıldır yaptığı yatırımlar dikkat çekecek.
Aynı zamanda sosyal ağlarını kullanan birçok kullanıcısının gizli bilgilerini satması ile ilgili de yargılanacak dedikodusu bir anda ortaya çıkarken, bu konu ile ilgili bazı dosyalar ifşa olacak. Belki de başarısından bu zamana yaşadığı en dramatik yıl olarak tarihteki yerini alacak.
2018 yılı Türkiye'deki dizi sektörü adına da birtakım revizyonlar yaşatacak. Çalışma koşullarından dizilere ayrılan bütçelere kadar birçok konu mercek altına alınacak. Üst üste birtakım sansasyonel haberler de dizi sektöründen eksik olmayacak.
Emeğinin karşılığını alamayanlar ve haksızlığa uğrayanlar açıklamalarında cesur olacak.
2018 yılı kadınların dünyada yıldızını parlatırken, kadın yürüyüşleri Avrupa'da ses getirecek.
2018, tüm belirsizlikleri dağıtırken havada olan tüm davaları sonuca götürecek.
Futbolda da büyük değişimler olacak.
Yarın size üç büyüklerin kaderini de anlatacağım.

ASTRO GÜNDEM
Venüs-Plüton kavuşumu sanat camiasında çıkar ve güç ilişkisini ortaya çıkarırken sansasyonel gelişmelere de vurgu yapıyor. Hem siyasi liderlerin, hem de magazin ünlülerinin hayatları mercek altına alınacak. Sosyal hayatlarda ise gergin bir hava hakim olurken beklenilmeyen sırlar ortaya dökülecek. Güven duygusu sorgulanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA