Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Üç büyüklerin durumu ne olacak?

Dünyamızı değiştirmeye hazırlanan 2018 yılında Türkiye'nin gündeminde nelerin değişeceğini merak ediyor musunuz? Öyleyse arkanıza yaslanın ve yazımın detaylarına konsantre olun. 2018 yılında gökyüzünde yok yok. Merkür ve Mars geri giderken şans ve bolluk gezegeni Jüpiter, Türkiye'nin burcunda geri gitmeye başlayacak.
Peki ne mi olacak? Öncelikle ülkemizin göz bebeği üç büyük spor kulübünde değişimler yaşanacak.
Çok önemli transferler bir yana kulüp yöneticileri birbirilerine farklı ithamlarda bulunacak diyor retrolar. Bununla da kısıtlı kalmayacak. 2012'den bu yana devam eden konular, farklı boyutlara taşınırken gitmez gözüyle bakılanların gideceği gibi hiç akla gelmedik polemikler de üst üste yaşanacak.
Federasyonda da daha önce görülmemiş değişiklikler meydana gelecek.
Büyük kulüplerin burçlarına ve kuruluş yıllarına bakıldığında, Balık burcu Beşiktaş takımı Şubat ve Mart aylarında alacakları kararlar ve atacakları imzalarla Türkiye'de ilklerin öncülüğünü yapacak.
Yıllardır, birtakım sorunlarıyla gündemden düşmeyen, 1907 kuruluşlu Boğa burcu Fenerbahçe ise son yedi yıldır yaşadığı olayların sonuna gelirken kendi tarihinde bir ilke imza atacak. Daha önce görülmemiş son dakika kararları, Fenerbahçe'nin Türk basınında günlerce konuşulmasına neden olacak.
Bitti mi bitmedi; Terazi burcu Galatasaray'ın ise yönetiminden antrenörüne, futbolcusundan stadyumuna kadar her konusu mercek altına yatırılacak. Hatta takım taraftarlarının yönlendirmelerine kulak vermek zorunda kalacağı durumlar yaşayacak.
Sizin anlayacağınız gezegenler, Türkiye'nin göz bebeği olan üç büyük takımın yönetimlerinde değişiklikler olacağının altını çiziyor.
Yıldızı en çok parlayacak spor kulüpleri arasında ise 2018 yılının Ağustos ayından itibaren 1967 kuruluşlu Aslan burcu Trabzonspor olacak diyor Güneş tutulması!
'Neden?' derseniz; 2018 yılında tüm tutulmalar Aslan-Kova aksında gerçekleşirken adeta futbol camiasında hızlı renkli ve köklü değişimleri barındırıyor.
Şunu söyleyebilirim;
Türk futbolunda az görünen olaylara şahitlik edeceğiz.
2018 yılında kimse yaşananlara yorumsuz kalmayacak.

ASTRO PSİKOLOJİ
Bugün aşk gezegeni Venüs ile mücadele gezegeni Mars iletişimi yüzünden hepimiz biraz daha yüreğimizle iş birliği yapıp başkaları üzerinden kendimizi değerlendirmememiz gerektiğini öğreneceğiz. Sevdiğiniz insanların sizi korumak için yaptıkları yorumlar aklınıza pranga vurmuştur. Bu günlerde içsel sınırlarınızı gözden geçirin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA