Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yıldırım aşkına tutulabilirsiniz

Aşk nedir, sevda kimdir?' diye birbirimize sorgulayan gözlerle bakarken, gelin size gezegenlerin arasında adeta gizli bir ışık gibi hareket eden Juno'yu anlatayım. Çünkü önümüzdeki günlerde tüm ilişkileri kendi ışığı ile farklı bir yöne çevirecek. Önce konuya Juno nedir ile başlamak gerekiyor.
Mars ve Jüpiter arasında, asteriot olarak adlandırdığımız birçok gezegenimsi var. Juno da bunlardan biri. Bireyin kendi bilinci ve kolektif bilinci arasında köprü oluşturur. Juno; kişinin sosyal kimliğine işaret eder. Yani kadersel eşinizi, evliliği, nişanı, sözü, düğünü, mahkemeyi, boşanma evrelerini ve sadakat konularını içine alır.
Kısacası ilişkiye dair keskin adımların, spesifik yorumların derecesine ve güç aldığı diğer gezegenlere göre kişinin haritasında manidar yorumlar yaptırır. Juno'nun merak edilenin ötesinde yetenekleri de vardır. Kimin kim için ne kadar çaba sarf edeceğini bile anlatır. Ve hangi yılda şansın aslında kişi için hangi kapıları açtığını anlatır.
Bu etkili asteroit gökyüzündeki seyrinde ortalama 60 –64 gün arası burç değiştirir. Tam turunu 2 senede tamamladığı için Jüpiter'i yakalaması nadir olur. Ama Mars ile aynı burçta buluşması kolaydır.
Jüpiter ile Juno aynı burçta olan çok nadir haritalar da vardır.
Juno, Ay ve Venüs özellikleri ile bütünleştirir. Venüs aşkı temsil ederken, Ay duyguları ve hisleri yönetir. Harita yorumlarken bunu analiz etmek önemlidir. Ay duygusal ihtiyaçların rehberidir. Bu yüzden Juno ile bağlantı kurar.
Aynı zamanda bu ortaklığın ya da ilişkinin adını koyarken karşınızdaki kişinin karakterini, bu süreçte oluşabilecek ihtimalleri, nasıl bir dönem geçireceğinin de vurgusunu yapar.
'2018'de Juno hangi burçlara yıldırım aşkı vâdediyor?' derseniz, Juno'nun en aktif olduğu ve ilişkilere derman dağıtacağı tarihleri not düşüyorum. Juno ya da burcunuz bunlardan birisinde yer alıyorsa, sizi de ilgilendiriyor demektir.
Sabit burçlar için:
Venüs-Juno kavuşumu (Kova) 3 Şubat.
Merkür-Juno kavuşumu (Kova) 16 Şubat.
Chrion-Juno kavuşumu (Kova) 26 Nisan.
Uranüs-Juno kavuşumu (Boğa) 5 Mayıs.
Değişken burçlar için:
Neptün- Juno kavuşumu (Balık) 26 Mart

ASTRO TAVSİYE
Bugün belki de hepimiz için o gündür! Merkür ile öğreten gezegen Satürn ilişkisi, dedikodunun sosyal ortamda bol olduğu bir güne işaret ediyor. Gökyüzü alışveriş planları olanların bugün acele etmemesi gerektiğini işaret ediyor. Unutkanlığınızı iyi yönetmelisiniz. Akşam üstü önemli programları olanlar tesadüflere hazırlıklı olun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA