Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İlişkilerde zor günler geride kalıyor

10 gün sonra yaşanacak Güneş tutulmasının etkileri çoktan başladı.
Bu etkiler hepimize aslında ne kadar güçlü olduğumuzu fark ettirecek. Kova-Aslan aksındaki tutulma diziliminin aslında 18 yıl aradan sonra çıkıp gelmesi 1984–1998 arası doğanlara kendinden emin olma zamanı geldi derken; tutulacak Güneş, Ay'ın ardından gençlerin daha çok ön plana çıkacağının habercisi. Öyle ki; ister çalışın, ister evde oturun fark etmez. 'Evren dönüyor ve hayat her zamankinden çok üstüme geliyor' diyenlerdenseniz, zaten tutulma sizi içine almış demektir. 'Şimdi ne olacak?' derseniz, çalışan biriyseniz kaderinizi yakından ilgilendiren günlerden geçiyorsunuz. Zaman ellerimizden bir avuç su gibi kayarken, yüreklerimizin ne hissettiğini bile anlayamıyoruz.
Size tavsiyem;
Şubat ayının endamı ile başınız dönmeden derin bir nefes alın, soluklanın ve eksik dahi olsa önümüzdeki günler için bir plan yapın. Güneş ile Ay birbirlerine kafa tutarken, yaşadığımız gezegene kim bilir hangi tür oksijeni bırakacaklar? Bu dönemde zaman, soluklarımızı kesecek kadar hızlanacak. Bu da her şeyin farklı bir havaya büründüğünü fark edeceğimiz anlamına geliyor.
Örneğin; filmlerdeki gibi, bir sabah uyanıp farklı davranmaya başlayabilirsiniz. Ya da yıllardır düşündüğünüz ama bir türlü yapamadığınız şeyler için incir çekirdeğini doldurmayacak bir konudan feyz alıp büyük adımlar atmaya başlayabilirsiniz. Sizin anlayacağınız; mucizeleri içinde barındıran, yaşamlarımıza renk katacak günlerden geçeceğiz.
Adeta bir uyanış temasını barındıran tutulma, yollarımızı açarken değiştirmeye de kalkacağız.
2018 yılının ilk Güneş tutulmasının da yaşadığımız gezegeni ne kadar hırpaladığını göreceğiz.
2016 yılından bu yana ilişkisi olanlar için zor günler geride kalırken, rekabet duygusu artacak. 'Sevenlerin arasında yarış olur mu?' demeyin, adeta çiftler birbiriyle aşık atacaklar. Bu durum sen-ben tartışmalarının artacağını işaret ediyor.
Hayatın içinde koşturmaktan kaybolan bir çiftseniz, aşklı günler geldi diyebilirim.

ASTRO UYARI
Ay-Plüton muhalefeti politik krizlere ve finansal çalkantılara neden olabilir. Aynı zamanda bu açı, afetler yüzünden tarımın zarar göreceğini işaret ediyor. Bugün yeni bir işe başlamak için uygun olmamakla beraber, kişisel ilişkilerde de ciddi konuşmalar için doğru bir gün değil. Gün, karışıklığı ve kaosu işaret ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA