Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2018 yılı, bebekleri nasıl etkileyecek?

Dünyamızı değiştiren evlatlarımızın doğdukları yılın ne denli etkili olduğunu biliyor muydunuz? Güneş sistemimizin yedinci gezgeni olan Uranüs'ün 2018 yılında burç değiştirecek olması, hepimizi yedi yılık bir döngüye sokarken, bu durum bebeklerimiz için de geçerli olacak. 'Peki bebeklere etkisi ne olacak?' derseniz, sizin için tek tek yazdım...
KOÇ: Enerjisinin çok yüksek olduğunu fark etmeniz zor olmayacak. Seslere karşı hassasiyetleri yüksek seviyede olurken, hayatınızı ona göre dizayn etmek zorunda kalabilirsiniz.
BOĞA: Sakinlikleri ile dikkatleri üzerlerine çekerlerken kendi hallerinde oluşu sizin de sakin kalmanıza yardımcı olacak.
İKİZLER: Olağanüstü hareketliliği, uyku sevmeyen halleri ile kendilerini ortaya koymakta zorlanmayacaklar. Tabii annelerini de yoracaklar.
YENGEÇ: İştahı, neşesi ile herkesi kendisine hayran bırakmakla kalmayacak aynı zamanda sakinliği ile de kolay bir dönem yaşamanıza yardımcı olacak.
ASLAN: Sesi seven bebekler olacaklar. Diğerlerinin aksine kalabalıkta kendilerini rahat hissedecekler ve konforlarına düşkün olacaklar.
BAŞAK: Bu bebekler için olmazsa olmaz göz teması kurmak olacak. Bu durum duygusal, toprak burcu bebeklerine sahip olacağınız anlamına geliyor.
TERAZİ: İçgüdüsel yanları fazla gelişmiş, Venüs'ün renklerini cildinde taşıyan Terazi burcu bebekleri oyuncu bebekler olacak. Enerjilerini de ortaya koyacaklar.
AKREP: Sosyal zekası ile ön plana çıkacak. Hızlı gelişiminin yanı sıra zihinsel gelişiminin de aynı hızda olduğunu fark edeceksiniz.
YAY: Çabuk tepki veren, kendini koruma iç güdüsünün yüksek olduğu bebekler olacaklar.
OĞLAK: Abartıdan hoşlanmadığını, göz temasını ileriki aylarda birdenbire keserek tavrını ortaya koyduğunda fark edeceksiniz.
KOVA: Mimiklerden feyz alan hava grubunun hareketli, az uyuyan ve bir o kadar da ellerini kullanan bebekleri arasında yer alacaklar.
BALIK: Yüzyılda bir olacak kaderde dünyaya gelecekler. Sezgileri güçlü olmakla kalmayacak aynı zamanda zekaları yüksek olacak.

ASTROGÜNDEM
Bugün Ay-Satürn iletişimi, siyasi itibarı geri kazanmak için yapılan hamleleri işaret ediyor. Tutulmaya çok az kalmışken devlet mercilerinden sürpriz açıklamalar gelebilir. Gündeme bomba gibi düşecek ünlülerin yanı sıra akıl almayacak bir skandalla karşı karşıya kalabiliriz. TV programları Merkür Kova mağduru olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA