Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Hayata yeniden başlamak için...

Yılın ilk Güneş Tutulma'sının etkileri gündelik hayatı sarıp sarmalarken, dünyayı farklı bir sıkışmaya tabi tuttuğunun farkında mısınız? Hepimiz hayatlarımızda bir numaraya oturttuğumuz kişilerin aslında bilmediğimiz özellikleri olduğunu fark edeceğiz. Ben size, en çok tekrarladığımız ve neşemizi çalan bazı alışkanlıklarımızı yazdım...
Hayatınızı başkalarına göre mi şekillendiriyorsunuz? Başkalarının başarı hikayesi çoğu zaman ilham verici olabiliyor ama onlar hikayelerini yazıp bitirirken, siz daha henüz kendi hikayenizi yazmaya başlayamadıysanız, şimdi kalemi elinize alın ve kendi hikayenizi yazmaya başlayın. Başlamak için size engel olan ne, önce bunu düşünün. Unutmayın, bu sizin hayatınız.
Nefret etme duygunuz çok mu baskın? Karanlığı, karanlığın içerisinde kalarak yok edemeyiz. Nefreti de ancak sevgiyle yenebiliriz. Öfke duygusunu içimizde barındırdıkça, ona içimizde yer vermeyi sürdürdükçe; giderek yerleştiğini, hatta bizi nasıl da ele geçirdiğini hepimiz biliriz. Zihninizi rahatlatın ve geriye asla bakmayın.
Korkularınıza ve endişelerinize sıkı sıkıya bağlı mısınız? Bu duruma yapıcı bir şekilde çözüm bulabilenimiz var mı? Söz konusu korkular olunca nedense hiçbir şeye sahip çıkmadığımız kadar onlara sahip çıkıyoruz. Aslında tek yapmamız gereken, sorunun kaynağına inip her bir katmanı tek tek yok etmek.
Sizi sürekli kıran insanlardan her ne olursa olsun vazgeçemiyor musunuz? Bazen bazılarını hayatımızdan çıkarmak gerekir. Ne zaman? Art arda aynı kişi tarafından incitiliyorsanız, bilginiz olsun, karşı taraf size değer vermeyi çoktan bırakmış. Evet, bu ilk başta kabullenmesi zor gibi görünebilir ama artık pembe gözlükleri çıkarmak gerekiyor. Değer verdiğiniz, vakit harcadığınız insan, sizin için aynı şeyleri düşünmüyorsa değecek birini bulun. Gelin hayata yeniden başlayalım...
Korkularınızı ve endişelerinizi bir kenara bırakın.
Kıskançlıktan uzak durun.
Haksız duruma düşmemek için mücadele edin.
İstemediğiniz şeyi yapmayın.
Sizi kıranlarla aranıza mesafe koyun.
Korkularınızı ve endişelerinizi bir kenara bırakın!



ASTRODİKKAT
Güneş-Mars ilişkisi siyasi bir partide olabilecek istifaları gündemine taşıyor. Uluslararası arenada ise liderlerin evlilikleri bolca konuşulabilir. Haftanın son iş gününde Ay-Mars kavuşumu ve Güneş'in Kova burcundaki seyri Youtube ünlülerinin başına gelenleri konuşabiliriz diyor. Sosyal hayatta ise sırlar ortaya dökülecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA