Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mavi süper dolunay’a dikkat edin

Bundan sadece 10 gün önce Süper Mavi Kanlı Dolunay'ı dünyanın her köşesinde konuştuk. Peki etkisi bitti mi?
Hayır. Hedefinde kimler vardı, şöyle bir hatırlayalım: Topluma mal olmuş kişiler, gençler, yetenekleri olanlar, devasa projeler, medya… 'Peki gündelik hayatımıza ne kattı?' derseniz, hepimiz Şubat ayının başından bu yana hayatın anlamını sorgulamaya başladık. Sorgulamaya da devam edeceğiz. Gökyüzü yeni bir şölene hazırlanırken Güneş, 15 Şubat'ın son dakikalarında sahneye tutulmayla çıkacak. Peki bugünden niye mi konuşuyoruz?
Çünkü bolluk gezegeni Jüpiter'e kafa tutuyor. Yaşamları temsil eden Güneş, hava burcunun en asi burcunda hayatlarımıza dahil olurken, yeni başlayacak projeleri hedef alıyor.
Son zamanlarda reytingleri ile varlıklarını korumaya çalışan dizilerin önümüzdeki haftadan itibaren daha da düşüşe geçeceğinin, hatta bir anda yayından kaldırılabileceklerinin bile sinyallerini veriyor.
'Hedefinde kimler var?' diyecek olursanız, 17 Ağustos 1989 doğumlu Farah Zeynep Abdullah, Ocak ayının son günündeki tutulmadan etkilenen güzeller arasında olacak. Bu da demektir ki inanarak başladığı ve büyük emek verdiği 'Gülizar'ın reytinglerinden dolayı kaosa düşebilir.
Aynı zamanda özel hayatı ile önümüzdeki günlerde magazin dünyasında daha fazla göreceğimizi de işaret ediyor haritasındaki Oğlak!
1992 doğumlu Aslan burcu Neslihan Atagül, yeni projesi ile bir anda dikkatleri üzerine çekerken, küs olduğu ünlülerle de yeniden gündeme gelmesi farklı konuşmalara maruz kalacak ünlüler arasında yer alacağını işaret ediyor. Günler, Aslan burçlarını hedef alırken tutulmadan çıkan bu güzellerin hayatlarında büyük günler olduğunu da işaret ediyor! Bitti mi, hayır tabii ki bitmedi.
Türkiye'nin en sevilen ve konuşulan isimlerinden olan 1987 doğumlu Aslan burcu Sinem Kobal, sevenlerine üst üste sürprizler yaparken 2018 yılında en çok gündeme gelen güzeller arasında yer alacak diyor gökyüzü! Eğer çevrenizde 1984–1989 yılları arasında doğmuş tanıdığınız Aslan burçları varsa, bu dönemde onlara fazla baskı yapmayın.
Eğer bu yıllar arasında doğduysanız, Süper Dolunay'dan etkilendiğinizi kabul edin.

ASTRO GÜNDEM

Emeksiz yemek olmaz. Ay-Uranüs ilişkisi kadın siyasetçilerin öne çıktığı bir dönemi işaret ediyor. Kadın ve çocuk hakları konusu aynı parti içinde muhalefete neden olabilir. Ayrıca dünyada kadın yürüyüşleri ve kampanyalarının hızla büyüdüğünü görebilirsiniz. Güneş Tutulması'na beş gün kala Venüs burç değiştirmeye hazırlanıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA