Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş tutulmasına son iki gün

Güneş tutulmasına iki gün kaldı ve bizler etkilerini çoktan hissetmeye başladık.
Uranüs'ün devrede olduğu bir Güneş tutulması, değişmek adına olumlu etkiler bırakmaya çalışacak. Yeni oluşumlar, yeni fikirler, teknoloji ile aramızı düzeltmek için iyi bir fırsat geliştirebiliriz.
Aynı zamanda mutlu ve sağlıklı yaşamanın formülünü yakalamak isteyeceğiz. Daha genç görünmek, daha çok şey öğrenmek isteyebiliriz. Aslında özgür fikirleri temsil eden bir Güneş tutulması ile karşı karşıyayız. Fikirler ve iletişim adına önemli bir süreç başlıyor.
Merkür ile yakın temasta olan Güneş tutulması bu durumu yeryüzüne de yansıtacak.
Aynı zamanda gökyüzünde iki asteroit de tutulmaya eşlik ediyor. Sevginin paylaşımını, sağlık konularını ve tıp gibi spesifik meslekler hakkındaki tartışmaları da sık sık gündemimize taşıyacak.
Bu tutulma bir süredir gökyüzünün çizdiği kadın ve çocuk temalı konuları bütünleştirmeye çalışacak.
Şöyle ki;
15 Şubat itibariyle çocuk yaşta yapılan evlilikleri, köşeye sıkıştırılmış yaşamları, anne ve çocuk haklarını, kadınların refahını ve eğitimini aşamalar ile göstermeye çalışacak.
Yeni bir döngünün başlangıcını temsil eden Güneş tutulması yoğun etkisini yaklaşık dört hafta boyunca gösterecek, uzun vadede yansımalarını ise hem kişisel, hem de toplumsal hayatımızda altı ay kadar belli belirsiz etkili olacak. Projeksiyon makinesi tutulmuş tüm olasılıklar da masaya dökülecek.
Kendimizi ve geleceğimizi şekillendirmek için bu aydınlanmaya ihtiyacımız olduğunu söylemeliyim.
Alıştığımız, kalıplarımızdan kurtulamadığımız ve bir türlü vazgeçemediğimiz konuların, alışkanlıkların üzerimizdeki zararlarını gösterecek.
Davranışlarımızı da bu evrede sorgulamak zorunda kalabiliriz. Hatayı önce kendimizde bulmak için de iyi bir yansıma olacak.
Güneş tutulmasının enlerinde ilk şunlar yer alacak:
Küresel sorunlar
Avrupa Birliği
Teknolojik ve orijinal gelişmeler
Bilimdeki yeni buluşlar
Tariharkeoloji
Medya ve TV.

ASTRO GÜNDEM

Merkür-Satürn 45'liği ağır sanayi hizmetinde çalışan işçilerin haklarını savunurken, ders çıkarılması gereken konuları işaret ediyor. Geçmişte gündem olmuş konular konuşulurken, herkesin konu ile ilgili yorumu farklı olacak. Çözüme kavuşmayan sorunların çözümü bulunacak ve kararsız kalınan konular da bir sonuca bağlanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA