Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ünlüler tutulma etkisinde

Farkında mısınız, bugünlerde devamlı gözünüzün önünden eski olaylar geçiyor. Konuşmadığınız, düşünmediğiniz halde nereden çıktı şimdi bu hatıralar? Eş zamanlı yaşanan hiçbir duygu durumu tuhaf değildir. Aslında dün hava burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması'nın hepimizin frekansında etkili olduğunu fark edebilirsiniz. Hatta bir örnek vereyim. Hani binlerce sorun çıkaran insanın sorunlu olduğunu görmez de alakasız bir cümle kurduğunda onunla ilgili tüm düşünceleriniz değişir ya, işte tam o günlerden geçiyoruz. Aslında anıların ortaya çıktığının, hatta devamlı tekrar ettiğiniz söylemlerin anlamlarını çözdüğümüz günlerdeyiz. Bugünlerde Güneş, yaşamlarımızda farkındalıkları kendi karşılaştırmalarımızda bulacağımızı işaret ediyor. Farkındalıklar, davranışların, durumların değişmesine sebep olacağı için bir çoğunuz ilişkilerinizde de farklı davranmaya başlayacaksınız. Öyle ki bu tekrarı sorgulayanlar, 31 Ocak'tan bugüne uyanan zihinlerine söz geçiremiyor, hatta uykusuzluk çekiyor olabilirler. Güneş tutulması hava burcunda gerçekleşti ve herkesin bu dönemde farkındalığı artmaya başladı. Yani herkesin birbirine karşı düşünceleri değişti, değişmeye de devam edecek. Bu farkındalığı, çevrenizdekileri gözlemleyerek yapabilirsiniz. Ayrıca ünlüler dünyasından birkaç isim vereceğim size bakalım bugüne kadarki tutumlarından farklı ne yapacaklar? Tabii göz önünde oldukları için siz de çok hızlı fark edeceksiniz. İşte Güneş tutulmasında gün yüzüne çıkacaklar:
Eser Yenenler ile ilgili bugüne kadar yazılanlar netlik kazanacak.
Serdar Ortaç'ın değişen düşünceleri köşe yazarlarına varana dek konuşulacak.
Mehmet Ali Erbil gündeme gelmekle kalmayacak, eleştiri oklarının da hedefi haline gelecek.
Gökhan Tepe'nin evliliği ile ilgili haberler gündemde yer alacak.
Cihan Ünal, çocukları ile bir araya gelip mutluluklarını magazin gündemine taşıyacak.
Sedef Avcı aile hayatı ile ilgili konuşulurken, ikinci kez anne olacağının haberleri de duyulacak.
Candan Erçetin, açıklamaları ile konuşulacak.
Tuğba Özay, aşk hayatı ile gündemde olacak.
Yasemin Ergene'nin hamileliğini de bu döngüde duyacağız.
Aslıhan Gürbüz, projesinin yanı sıra içine çekilmek istendiği tartışmalarla da konuşulacak.



ASTROGÜNDEM
İyi olursa kendinden, kötü olursa bahtından… Bugün Ay-Venüs kavuşumu elçilik konularında gelişmeleri işaret ederken, ortak kültürel projeleri gündeme yansıtabilir. Sosyal hayatta ise değişimin başladığını çok daha net göreceğimiz olayların içinde yer alacağız. Bugün özellikle resmi işlerinize ağırlık verebilir, çözülmeyen konuları çözüme kavuşturabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA