Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Balık burçlarının dönemi başlıyor

Güneş, Balık burcunda salına salına süzülürken, duygularımız ve savunmalarımız artıyor. Mevsim, artık küçülmenin en son evrelerinden geçerken, 20 Mart'tan itibaren mevsim yeniden doğacak ve doğa uyanacak. O güne kadar da Güneş, adeta doğum sancısı çeker gibi ruhumuzu sıkıştırmaya devam edecek. Bu da demektir ki, bu süreçte herkes kendi kabuğuna çekilirken özeleştiri yapmak daha kolay olacak.
Günler aslında inandığınız değerleri sorguladığınız duygulara doğru akarken, çevrenizdeki kişilerin alınganlıklarını anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Geçtiğimiz Eylül'de yaşadıklarınızı bir hatırlayın.
26 Eylül 2017'de ne olmuş ise o olayların benzerlerinin olabileceğini işaret ediyor gökyüzünün hızlı gezegenleri.
Aşkın, ilişkilerin, evliliklerin, hatta çocuk isteyenlerin hamilelik haberlerinin ardı ardına geleceğini de vurguluyor gökyüzünün son burcunda hareket eden Güneş!
Sürpriz evliliklerin, ayrılıkların haberleri gelirken, alışkanlıkların, intiharların da artabileceğini vurguluyor. Bu süreçte toplum, evliliklerin yıpranmasını mercek altına alırken, birbirini eleştirenlerin bu sefer ünlüler değil, siyasiler olabileceğini de vurguluyor. Güneş'in Balık burcundan geçtiği günlerde sadece ilişkiler mi konuşulacak? Hayır!
Aklınızdan dahi geçmeyecek kişilerin sağlık sorunlarını duyabiliriz.
Bu günler belirsizliğe değil, geri dönülmeyecek kararlara akıyor. Peki, hepimizin yakından takip ettiği Balık burcu ünlülerine bu sürecin etkileri neler olacak derseniz...
1973 doğumlu, Neptün'ü Yay, Güneş burcu Balık olan Işın Karaca açıklamaları ile medyada ses getirecek.
1971 doğumlu Gülse Birsel, yersiz eleştirilere sert cevaplar verecek.
1972 doğumlu Balık burcu Nejat İşler, sağlığı ile gündeme gelecek.
1969 doğumlu Beyazıt Öztürk, uzun süredir sessizliğini koruyan aşk hayatı ile konuşulacak.
1980 doğumlu Murat Boz, polemiklerle konuşulacak.
1984'lü Beren Saat, hamilelik ile ilgili konuşulacak.
1976 doğumlu Neptün'ü Yay olan Burcu Esmersoy, Güneş'in Balık burcundaki seyrinden oldukça etkilenirken aşk hayatı ile ilgili konuşulabilir.
1980'li Burçin Terzioğlu, ilişkisiyle gündeme gelecek.


ASTROGÜNDEM

Merkür-Uranüs uyumsuzluğu, Youtube gibi dünyaya açılan internet yayınlarını hedef alıyor. Güvenlik konusundaki açıklar ortaya çıkarken bugünden itibaren tarikatları da mercek altına alıyor. Dünyada oldukça ilginç olaylara şahit olacağız. Sosyal hayatımızda ise kullandığımız elektronik aletlerle sınanmaya devam ediyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA