Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kader yine ağlarını örüyor

Bugün, çalışanları konuşacağız.
'Yaptığı iş sahibini över' sözünü bol bol hatırlayacağız.
Gökyüzü büyük günlere doğru akarken dünyada hiçbir şeyin tesadüf olmadığını göreceğiz.
Erteleyeni, öteleyeni de teğet geçmeyeceğiz. Güzellik gezegeni Venüs ile öğreten gezegen Satürn zıtlaşması tam da bugün yaşanırken tezatlıklar ardı ardına gelebilir. Öyle ki özel hayatıyla gündeme gelenler bu sefer erkekler olacak. Tartışmanın dozu da tabii daha sert olabilir. 'Peki hangi sektörler bugünden sonra ülkenin gündeminde daha çok yer alacak?' derseniz, eğlence mekanları gündeme oturacak derim.
Gündeme gelmeleri ise bu sefer eğlence dünyasında arkada dönen oyunların bir bir patlamasına sebep olacak. Bu durum bir süredir gündemde olmayan konuları yeniden tartışmaya açarken özellikle ünlü isimlerin yaşam şekilleri ile ilgili eleştiriler daha da sert bir hal alacak diyor zorlayan gezegen Satürn.
Kendine güvenen Satürn'ün, güzellik gezegenine kafa tutacak olması toplumda yer edinmiş kişilerin alışkanlıklarını, tercihlerini, hatta yaşam şekillerini büyüteçle masaya yatırıp didik didik etmekten bahsediyor.
Gündemden çıkıp kişisel hayatlara yansımasına gelecek olursak uzun soluklu maddi kaynaklı sorunların çözülmeye başlayacağını da işaret ediyor. Mücadele gezegeni Mars bir yanda, Venüs bir yanda köşeye sıkışmışken, seven sevdiğini nazından bıktırırken, yine sosyal medyada kadınların kavgasına tanıklık edeceğiz. Herkesin gündeminde para olacağını, daha çok rakamların, ödemelerin ve alım satışın konuşulacağını da vurguluyor. Yapacağımız anlaşmalara, imza atacağımız sözleşmelere çok dikkat etmemiz gereken günlerdeyiz, sakın unutmayın.

BUNLARI YAPMAYIN
Yersiz sorumluluk almayın.
Bekletilen işlerinizde karamsarlığa kapılmayın.
Aynı şeyi tekrar tekrar konuşarak karşınızdakini yıldırmayın.
Bugünlerde iklimin de kafasının karışık olduğunu fark edin.
Baş ağrıları herkesin derdi, bilin.
Yargılayıcı konuşmalara bir süre sansür getirin.
Duyduğunuz her şeyi konuşma ihtiyacı duymayın.
İçinize yönelin.
Çocuğunuz varsa biraz daha gözünüzün önünde tutun.
Aile içindeki para işlerini bugünlerde konuşmayın.
Bugün adeta dilin kemiği olmadığını anlayacağımız olaylara şahitlik edebiliriz.

ASTRO TAVSİYE

Bir süredir sorunları çözmek yerine göz ardı etmeyi tercih etmiş olabiliriz fakat bugün konuşmaktan çekinmemeliyiz. Hoşgörüsüz insanların egosu karşısında hoşgörüyü elden bırakmamak kendinize olan güveninizi ve inancınızı ayakta tutar. Bugün birçok şeye değil, sadece bir şeye odaklanın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA