Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

21’ıncı yüzyıl masalına hazır olun!

Uranüs'ün Boğa burcundaki yolculuğunu size anlatmadan önce kendinize bir kahve yapmanızı ve arkanıza yaslanmanızı tavsiye ederim.
Hepimize ateşten gömlek giydiren, bir tutam ateşi saman alevine döndüren döngü nihayet bitiyor. Eski duygulardan eser kalmayacak. Bilinmezlere açılan hayatlarımızda farklı farklı serüvenler oluşurken, Uranüs'ün son 7 yıldır yüreklerimizi istediği gibi yöneten Koç burcundaki seyri bitiyor. Ardından söylenecek çok şey var ancak bu yeni bir döngünün habercisi ve köklü adımlar atacağız. Hepimizi yakından ilgilendiren bu süreci dünyada esen sert rüzgarlarla birlikte Mart ayından itibaren köklü değişimlerle hissetmeye başladık.
Uranüs'ün Boğa burcundaki yolculuğu 7 yıllık bir hikayenin başlangıcını temsil ediyor, okumaya hazır mısınız?
Uranüs, Koç burcunda rahat ettiği alandaydı. Ancak çok da keyfi yerinde değildi. Çünkü Kanlı Ay Tutulmaları'na eşlik etti, yeraltı gezegeni Plüton'a kaç kez kafa tuttu.
Her kafa tuttuğunda ise dünyayı karıştırdı.
Zaman zaman diğer transitlerden aldığı olumsuz etkiler ve retro dönemleri, dik kafalı Koç burçları başta olmak üzere tüm öncü burçların hayatlarının en önemli yedi yılını sınava tabi tuttu. Deyim yerindeyse heba ederek ödettirdi. Şimdi ise gökyüzü, yüzünü toprak hakimiyetine çevirecek. Ne yapmamız gerektiğini ön görüp planlamamızı sağlayacak.
Uranüs, Boğa burcunda; bu yeni bir 7 yıllık sürecin başlaması demek. Ateş etkisi Uranüs'te incinen yüreklere nefes olmaya başlayacak. İç dünyalar bu esnada daha rahat tahlil edilebilecek.
Döngü aynı zamanda alacak-verecek davalarının kesinleştiğini işaret ediyor. Her ailede akraba ilişkilerinde maddiyatın ön plana çıkacağını da vurgulayacak. Kimsenin haksızlığa boyun eğmediğini bu süreçte görebiliriz. Uyanıkların sayısı arta dursun, geçmişe göre prim verenleri kalmayacak.
Dile kolay; 7 yıl! Seyri değişince hedefindeki burçlar da değişecek. Öncelikle Uranüs, Boğa burcunu baştan aşağıya değiştirmeye aday olurken diğer sabit burçları da unutmuyor. Aslan- Akrep-Kova burçlarının hayatlarında en unutulmaz 7 yılı yaşayacaklarını işaret ediyor. Ancak Uranüs Koç burcunda olduğu kadar rahat bir pozisyonda olmayacak.
Hiçbir şeyin üstünü kapatmaya niyeti yok. Devrim etkisi yaratacak birçok konuyu haznesine çekerken, konuşmak yerine harekete geçmek önemli olacak. Derin bir sessizliği temsil edecek Boğa etkisi sayesinde küslükler uzun vadeli ayrışmalara neden olabilir.


ASTROGÜNDEM

Merkür, Neptün'e kafa tutuyor. Bugün sevdiklerimizi anlamakta güçlük çekebiliriz. Eğer son zamanlarda sağlığınızla ilgili birtakım kaygılarınız varsa kendinizi ihmal ettiğinizi fark edebilirsiniz. Evli çiftleri destekleyen, yeni ilişkiye köstek olan bir günden geçerken doğa olayları farklı ülkelerde gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA