Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gelecek 7 yılda bizi neler bekliyor?

Yedi sene boyunca geleceğimizi şekillendiren bir süreç başlıyor! Hükümetleri, alışık olduğumuz sistemleri, para birimini ve kullanım koşullarını hepsini bir kenara koymak zorunda kalabiliriz. Alışık olduğumuz düzen değişecek.
Gökyüzünde Oğlak döngüsü hakim olacak. Satürn, Plüton, şans gezegeni Jüpiter'in de ileriki yıllarda bu öncü burca yerleşmesi hep zirveye oynayacağını işaret ediyor. İnandığınız, güvendiğiniz, sırtınızı dayadığınız her bir yapının tozunu dumana katmaya başlayacak.
Bu yüzden seçimleriniz daha kolay ve net olabilecek.
İşi şansa bırakmaktan vazgeçip hırslarla hareket edeceğiz. Bu süreçte ilk göze çarpan arı gibi çalışan insan sayısının artması olacak. Evlilikler ve boşanmalar çoğalacak! Dünyanın zor günlerden geçtiğini düşünen toplumlara da farklı sürprizleri olurken dalaverelerle sistemleri yönetenlere çelme takacak.
Uranüs'ün toprak seyri; çalışmayana, emek hırsızlığı yapanlara da ağır yaptırımlar getirecek.
Geride bırakılan ilişkileri arkasında bırakmakta üstüne yoktur. Yenilik arayışı kat ve kat artar bu yüzden etkili olduğu her burçta dönüşümü de işaret eder. İletişimde teknolojiden bağımsız hareket etmemesi internet yolu ile birçok kontak kurmaya vesile olmuştur.
Dalga dalga filtresiz bir akım başlatacağından emin olabiliriz.
Yedi yıl içinde bizleri nelerin beklediğini tahmin bile edemeyiz.
Kağıt paranın yerine geçecek dijital para yaşamın her alanına yerleşebilir.
2018'den 2026'ye kadar önemi artacak konular ise şöyle:
Mal sahibi olma
Nakit alışverişin dijital paraya dönüşümü
Vergi, banka borcu gibi konularda titizlik
Finansal ve ekonomik devrimler
Emekliye ayrılmak, yeni bir yaşam arzulamak
Bizi sınırlayan konularda özgürlük isteği, sosyal güvenlik konuları
Gıda, bilim, eğitim konusunda köklü değişimler
Dünyayı keşfetmek
Fırtınalar ve büyük doğa olayları,
Kuralları istediğimiz gibi yönetme,
İşin patronu olmak.



ASTROGÜNDEM

Mars-Uranüs 90'lığı, akıl almaz olayların gündemde yer almasına ve kaza riski yüksek gelişmelerin oluşmasına neden olabilir. Bencilliğin öne çıkacağı bugün siyasi liderlerin sağlık sorunları gündemi doldurabilir. Mücadele gezegeni Mars, hava burcu Kova'da yerini alırken hırslı ve yenilikçi yanımızı öne çıkarmaya başlıyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA