Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Karar alırken burçların tavırları

Bugünlerde kimin karar aşamasında olduğunu merak ediyorsanız size tüyolar:
Koç: Karar vermek onlar için zor olmaz. Anlık kararların insanıdırlar.
'Her zaman doğru olanı, mı seçerler?' derseniz eğer, bu aralar dalgınsa ve bazı detaylara yüzeysel yaklaşıyorsa büyük bir sorunla karşı karşıya olabilir.
Boğa: Değişimden hoşlanmaz, değişime direnirler. Yol ayrımlarında ise oldukça zorlanırlar ve uzun uzun düşünmeleri gerekir. bu süreç sabırlarından eser bırakmadığı gibi hayatını baştan aşağı yenileyecek.
İkizler: Bu burcun insanı, değişimi adeta kucaklar. Yol ayrımında kapıyı çalmak yerine, direkt anahtarı eline alır ve 'Ben geldim' der. Ona yeter ki seçenek sunun, 'Bak bu da var' deyin. Pratik zekası karar verme aşamasında yardıma koşar.
Yengeç: Kaygıları onları hep yol ayrımlarına sürükler.
Yaptıkları seçimler ise onları asla tatmin etmez.
Önce pişman olurlar, akılları hep vazgeçtiklerinde olur.
Aslan: Yol ayrımlarından kaçma yolunu seçer. Bir karar vereceğine, önünde hiçbir seçenek yokmuş gibi davranır.
Rutinini bozmaz.
Başak: O kadar ince eleyip sık dokur ki, her iki tarafın da yanlış yönlerini bulur ve bu yüzden karar vermekte zorlanır. Yanlış seçim yapmaktan korkup ikisinden de vazgeçebilir.
Terazi: Kararsızlıkların insanı!
Hayatındaki dengeyi korumak için farkında olmadan kendiyle savaş verir. Denge kuracağım derken, dengesini şaşırır.
Akrep: Net bir insan istiyorsanız, Akrep burcu biriyle tanışmanız gerekiyor. İsteklerini ve beklentilerini çok iyi bilen Akrepler, yol ayrımlarında soğukkanlı davranıp ne istediğini dikkate alarak seçimini yapar. Önceliği hep kendisidir.
Yay: Değişken burçlardan Yay burçları, hayatlarında da değişime çok fazla direnmezler. Kendiliğinden gelişen olaylar onları korkutmaz, seve seve kabullenir ve hemen adapte olurlar.
Oğlak: Oğlaklar, karar alma aşamasındayken sadece zamana ihtiyaç duyar. Önünde yeteri kadar zamanı varsa, illa ki doğru bir seçim yapacak ve yoluna devam edecektir.
Acele hareketler ise onu huzursuz eder.
Kova: Seçim yapmak ve yenilik kavramları her ne kadar birbirlerinden farklı kavramlar olsa da Kovalar'ın yapacağı seçim, onların hayatına mutlaka yenilik getirecektir.
Balık: İşte bir kararsız daha! Balıklar, düşüncelerini de sabitleyemezler.
Hayatları hep seçim yapmakla geçer.


ASTROGÜNDEM

Merkür-Jüpiter çekişmesi verilen sözlerin boşa çıkmasına ve liderlere karşı güvensizliğin tetiklenmesine neden olabilir. Hayatımızdaki otoriter figürlerin kibirli konuşmalarına şahit olabilir, farklı fikirlerini kabul etmek zorunda kalabiliriz. Bugün, sonuçlanmasını beklediğimiz hukuki davalar ile ilgili haberler alabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA