Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Hazıran ayında bazı günler sizi zorlayacak

Bugün size, Haziran ayını şöyle bir anlatmak istedim.
Çünkü Haziran ayında gökyüzünün kalburüstü gezegenlerinin geri hareketlerinin yanı sıra ayın son günlerinde aktif olacak Kirli Dolunay'ı yüreklerimizi yorabilir, aklımızın almayacağı olayları değerlendirmek zorunda kalabiliriz. 'Peki niye gökyüzü bizi zorluyor?' diyecek olursanız; çünkü yarıda bıraktığımız işlerimizi tamamlamamızı istiyor.
Cepte gördüklerimize sahip çıkmamızı, umursamadıklarımızın tehlike olabileceğini bir kez daha anlamamızı istiyor. Haziran ayının hakkından gelen, yaz aylarında gerçekleşecek olan üç tutulmanın da hakkından gelir ve hayatının en anlamlı kararlarını alır benim gökyüzü seyrime göre… 2018 yılında hem kitap, hem de planlama defteri çıkarırken ve gün gün size buradan yazarken içinizdeki seslere kulak vermeye çalıştım.
Şimdi, sizin Haziran ayının tınısını duymanız, ön görmeniz ve asla kendi yapınızın dışına çıkıp risk almamanız gerekli. Nedenine gelecek olursam...
Gökyüzü, küresel sorunlar, kitlelerin sıkıntıları, ülkemizin gündemi yoğun geçerken, sosyal çevrenizden aile bireylerine kadar herkesin alınganlığının üstünde olacağını söylüyor. Eğer kurumsal bir yerde çalışıyorsanız, duyarsızlığın kör noktalara kadar geldiğini göreceğinizi vurgulayan gökyüzü, sağ duyunuzu kaybetmez ve olayları kişiselleştirmezseniz güzel bir yaz mevsimi yaşayacağınızı işaret ediyor. Gökyüzünün gündemini gün gün dinleyip okuyacağınız Haziran ayında çıkacağınız seyahatleri özellikle belirli tarihlere getirmemenizi ve çok daha dikkatli olmanızı belirtmek isterim. Haziran'ın ay huysuzlukları ve çift ruhlu günleri ile sizi savurmasın istiyorsanız telefonunuzu elinize alın ve aşağıda belirteceğim günlere alarm kurun.
Haziran ayında gözlerinize hüzün oturmasın, yükleriniz çoğalmasın istiyorsanız gelin kendinize net planlar yapın. Mutlaka yedek planlar yapmayı da unutmayın. Şimdiden Haziran ayı dünyaya hayırlı olsun der, yorma bizi Haziran diye selamımı eksik etmem.
Bugünlere dikkat: 2-4-7-15-22-23-24-26-28-29.

ASTROGÜNDEM

Merkür-Chiron 60'lığı birbirini yanlış anlayan ülke liderlerinin yeni köprüler kurma çabasına işaret ediyor. Firmaların ticari atılımları söz konusu olurken, borsa sektörü geri adım atabilir ve beklenmedik düşüşler yaşanabilir. Kişisel hayatınızda ise eğer telafi etmek istediğiniz bir hatanız varsa, bugün adım atabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA