Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Haziran yeryüzüne neler taşıyor?

2018 yılının en çetin ayları artık başladı. İç sakinliğimizi korumakta zorlanacağımız bu ay kendimizi düşünmekten başımızı kaldıramayacağız. Hiçbir günün, hatta anın birbirine benzemeyeceği günler yaşarken, çok hızlı değişimler de yaşayacağız.
Bugün iyi dediğimize yarın kötü diyebilir, aldığımız kararlardan da hızla vazgeçebiliriz. Gökyüzü gündemini yoğunlaştırmışken ve gezegenler de yeryüzünü sıkıştırmaya başlamışken çok farklı günler yaşayacağız. Hayatımızı, hatta günümüzü toparlamaya dahi vaktimizin olmayacağı bu ay düşüncelerimizin de esiri olacağız. Kim doğru, kim yanlış kıyaslaması ise bizim için yalnızca zaman kaybı olacak.
Adeta ruhumuzu buluğumuz Mayıs ayının ardından, iç huzurumuzu bozmak isteyen bir Haziran ayı ile karşı karşıyayız.
Açıkçası boş lafla değirmenin dönmediğini göreceğiz, herkesin gerçeğe dokunmak istediği günlerden geçeceğiz.
Haziran ayının hakkından gelecek olan Temmuz ve Ağustos aylarında ise deyim yerindeyse seyre uzaktan bakan olacağız. Sahip olduklarımızı korumak adına mücadele vereceğimiz bu aydan yorgun çıkmaktan korkmayın.
'Çevremizdeki kişileri kontrol etmek yerine kendinize odaklanın' derim. Olur olmaz konuların içinde kalmak ise an meselesi.
Kendimizi sorumluluklarımızla çevrelerken, kırmamak, kırılmamak için de fikirlerimizi kendimize saklamayı tercih edebiliriz.
Haziran ayı boyunca sezgilerimiz bize destek olacak. Kendi bildiklerimizin sonuna kadar arkasında duracağız ve kendi dünyamızı kurtarmaya çalışacağız.
Somut olaylardan soyut duygulara hızla geçiş yapacağımız bu ay, geçmişte kalan konular da hafızamızı sık sık yoklayacak.
Muhasebesini yaptığımız ancak işin içinden bir türlü çıkamadığımız, karar alamadığımız olaylar tekrar karşımıza çıkacak.
İnsanlar birbirlerine karşı olan sevgilerini sınarken, bir taraftan da güven duygularını tekrar masaya yatıracaklar.
Gerçek aşkın kazanacağı bu ay; göstermelik duygular, şan, şöhret, para hiçbir işe yaramayacak.


ASTROGÜNDEM

Merkür-Satürn ilişkisi sözünü sakınmayan politikacıları karşı kaşıya getiriyor. Geçmişte kalan konular tekrar gündeme getirilirken, uluslararası siyasete konu olabilir. Özellikle geçmişini konuşmak istemeyen ünlü isimleri bugün zor bir gün bekliyor. Daha önce bilmediğimiz gerçekler su yüzüne çıkabilir, şaşırtıcı haberler okuyabiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA