Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Gezegenler tarihe vurgu yapıyor

Bundan yaklaşık 85 sene önce dünyanın kapısını araladığı konular, günümüzün döngüsünde belki de çok şeyi ifade ediyordur, kim bilir!
Neden 85 yıl öncesine gittiğimi sorarsanız, Uranüs'ün Boğa burcuna geçmesi ile birlikte tam 85 yıl önceki gezegen hareketleri yeniden gerçekleşiyor. Bu sebeple o yıl her biri hayat memat meselesi olan başlıkların yanında, toplumda ilklerin temsilciğini oluşturan konular da bugün gündemimize gelebilir.

GEÇMİŞE BAKIYORUZ
Bu yazımda; 1935 senesinin gezegen konumlarını 2018'deki gezegen oluşumlarına göre değerlendirmek niyetindeyim. Bu esnada Uranüs'ten bahsetmek çok yerinde olur. Çünkü devrim ve dönüşüm gezegeni 2018 yılının Mayıs ayında yolunu toprağa çevirdi. Uzun zamandır gençlik timsali Zodyak'ın biricik evladı Koç'ta seyir ederken kargaşayı, değişim rüzgarını, savaşı, zorbalığı her köşeden yaşattı durdu. Peki, şimdi durur ve sakinleşir mi? Evet, bunlar olmayacak ama sıradan şeyler de olmayacak. Yeni sektörlerin yıldızını parlatacak. 'Sonumuz hayra mı çıkacak?' derseniz ben sizin için gökyüzünün derinliklerine indim.

KİMLERİ ETKİLEYECEK?
Öncelikle çocuk sahibi olamayanları gülümsetirken tıpta çığır açılacak. 2025 yılına kadar öyle büyük bir ivme kazanacak ki belki de tıp gelmiş geçmiş en hızlı yolunu bu süreçte alacak. Çünkü Uranüs toprak temasına bürünürken Jüpiter'e de kafa tutacak. Devrim gezegeni yıllar sonra şans gezegeni ile karşı karşıya gelirken, talih kuşunun gerçekten kimlere konacağına bir kez daha şaşıracağız. Uranüs ilk önce Boğa ve Akrep burçlarını sarıp sarmalarken burcu ve Ay burcu Koç veya Terazi olanları yakından ilgilendirecek. Nikah masasından kalkanlar mı dersiniz, 100 yıllık gelenekleri bozan mı dersiniz yoksa devlerin çöküşü büyük olur mu dersiniz bilinmez. Ama insanlık gündelik ilişkileri hızla tüketirken bir yandan da teknolojinin hangi boyuta geldiğine tanıklık edeceğiz. Bitti gözüyle bakılan ülkeler küllerinden doğarken, değerli bir para birimi yok olmanın sinyallerini verecek. Kısacası gelecek hepimizin kapısını yumruklarken duymamak imkansız olacak.

ASTROGÜNDEM

Merkür-Neptün 90'lığı havaalanlarını ve ülkelerin hava sahalarını gündeme getiriyor. Uluslararası topraklarda yapılan yeni anlaşmalara şahit olabiliriz. ABD'nin gündemde olacağı bugün Donald Trump sosyal medya açıklamaları ile gündemi bir anda değiştirebilir. Kişisel hayatımızda ise sorunlardan olabildiğince uzak duracağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA