Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Haziran’da ünlüler çok konuşulacak

Ah Haziran ah, dünyaya neler yaşatacaksın. Yazdıklarımızı düşündüklerimizin üstüne çıkarırken, bize insan olduğumuzu hatırlatacak, yüreğimizi darlayacak duyguların arifesinde olduğumuzu hissettireceksin.
Satürn-Plüton-Mars yakınlığının pişmiş aşa su katacak cinsten bir yakınlık olduğunu biliyorum. Bir bilmece gibisin Haziran! Eğer 1950-1975 arası doğan İkizler burcuysanız Haziran ayının rengine aldanmayın, gardınızı düşürmeyin. Bastığınız yere, aldığınız kararlara, söylediklerinize gelin bu ay daha çok dikkat edin. Peki bu yıldızlar, göz önündeki hangi isimleri mercek altına alacak?
Yeni projesi ile konuşulan ve bugün doğum günü olan 1952 doğumlu İkizler burcu Bülent Ersoy, ani sağlık sorunları ile gündeme gelirken, herkesi merakta bırakabilir.
1967 doğumlu, Güneş burcu İkizler olan ve doğum haritasında bolca Başak burcunun baskın olduğu ünlü aktör Tamer Karadağlı konuşulacak isimler arasında.
Hatta kendisini ciddi bir tartışmanın içinde bulabilir.
Yıldızlar, uzun yıllardır devam eden projesinin de bir anda bitebileceğini söylüyor.
1955 doğumlu İkizler burcu Nilüfer'in; sağlığı ile konuşulurken, 2016 yılında yaşadığı sıkıntıların benzerinden geçeceğini işaret ediyor gökyüzü. Natal haritasına göre sosyal medyanın bilgi kirliliğinden payına düşeni alan ünlüler arasında yer alacak.
Bir taraftan da ünlü ismin Natal haritası onur ödülleri alabilme ihtimalini fısıldıyor. 'Türkiye'ye ödül getiren ünlüler arasında yine yer alacak' diyor yıldızlar… 1972 doğumlu İkizler burcu Burak Hakkı; gündeme gelmez dediğimiz bir konu ile gündeme gelirken, kendinin dahi hayal edemeyeceği bir olayın içinde yer alabilir. Yanlış anlaşılmalar bir yana, ilişkisi ve geçmişi ile masaya yatırılacak ünlüler arasında olacak.
1954 doğumlu İkizler burcu Haluk Bilginer'in güçlü karakteri, Haziran ayında en çok konuşulacaklar arasında yer alabileceğini işaret ediyor.
Yıldızların radarında en çok 1954 yılında doğanlar olduğunu bir süre sonra fark edeceğiz.

ASTROGÜNDEM

Merkür-Mars iletişimi havalimanlarının yanı sıra bu dönemde uçaklarla alakalı teknik sorunların, hatta kazaların olabileceğinin altını çiziyor. Yılın başından bu yana Satürn, hava yolu araçlarının dertlerini gündeme getirmeye çalışıyor. Bugün, geçtiğimiz hafta sınava giren birçok genci ilgilendiren açıklamalar üst üste gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA