Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Neptün retrosu başlıyor

Bugünlerde gezegenler insanlardan daha hızlı yol alıyor. Bugünden itibaren Neptün'de yavaşlamaya başlıyor.
Neptün'ün geri hareketi Haziran ayının sıradan olmadığını göstermek istiyor. Nasıl mı? Hafızayı, bilinçaltını, hatıraları, hayalleri, rüyaları yöneten Neptün geri hareketine başlarken, o da Mars gibi sıradan bir retro ile gökyüzünde yerini almıyor. Retro halindeyken bir de üstüne uzunca bir süre büyük üçgen meydana geliyor. Bu durum Balık burcundaki Neptün'ün geri hareketi ile umut verici, felsefi yönü yüksek, dostane bir his oluşturmaya çalışacak. Bu yüzden Neptün retrosu ruhani açıdan ve kendine yönelme, içselleştirme, geliştirme boyutunda ideal bir zaman oluşturacak. Gerçeği arayanların sayısını artırırken manevi boyutlara da büyük katkıları olacak.
Bu gezegen geri hareketinde ruhsal oluşuma da yatkınlık bıraktığı için içsel olarak içe dönüşte korku ile cesareti karşı karşıya getirecek. Bu da demektir ki Neptün'ün kara deliğine de düşenler olabilir.
'Kimler?' diyecek olursanız sırayla ele alalım.
24 Kasım'a kadar devam edecek Neptün retrosunun bireysel hayatlara etkisi şöyle:
Bağımlılıkları olanların gün yüzüne çıkması, kimyasal maddelerin insana neler yaptırdığına tanıklık etmemize neden olacak.
Entrikalara düşkün ülkeler, kurumlar ve kişiler ön plana çıkacak.
İlaç kullanımının etkileri konuşulurken alternatif yöntemler tartışılacak.
Proje geliştirmek, üzerinde çalışmak, araştırma yapmak isteyenleri heveslendirecek şartlar oluşacak.
Durumunu sorgulamayı unutanlara hatırlatmalarda bulunacak.
Evham, endişe, kararsızlıklarla beslenenler zorlanacak.
21'inci yüzyılda Neptün geri giderken toprak burçlarındaki jenerasyon gezegenlerine kafa tutulması, iklim ve denizlerde doğa olaylarının gündeme gelmesine neden olacak. Birçok şeyi hızla tecrübe edeceğimiz bir süreç yaşanırken, aynı anda farklı konularda bilgi akımı olabilir. Yanılsamalar, gerçekler, doğru bildiğimiz yanlışlar, ortaklıklarda, ilişkilerde yanılmalar, ihtişamlı yaşamların sırlarının birer habercisi olmaya çalışan bir döngüyü işaret ediyor.
İlaç sektöründen deniz yolları, liman, tersane yönetimine kadar birçok sistemin değişmek zorunda kalacağının haberini veriyor.

ASTROGÜNDEM

Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. Geçmişe dönük hesaplaşmaların yeri ve zamanı diyor gökyüzü. Gündem daha da hareketlenirken, uluslararası arenanın da gündemi Türkiye olabilir. Sert söylemlerin gerçekleşebileceği bugün doğru olanı bulmakta zorlanabiliriz. Son yıllarda ön plana çıkan Göbeklitepe'yi dünya konuşabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA