Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Burçlara göre diyet tavsiyeleri

Yaşadığımız zaman diliminde beş retro var. Bu süreç bir anda kilo almayı da destekliyorsa ne yapmamız gerekiyor?
İşte astro diyet önerileri....

Koç:
Atıştırmalıklara düşkünlüğü ile bilinen Koçlar'ın diyet yapması oldukça zor olsa da tuzlu yiyeceklerden ve asitli içeceklerden uzak durarak zayıflamayı kolaylaştırabilir.

Boğa:
Boğa burçları için yemek yemek önemli olduğu kadar, lezzetli yemekler de önemlidir. Bu sebeple kilo almaya da çok yatkındırlar. Özellikle protein ağırlıklı beslenmek diyet esnasında işlerini bir hayli kolaylaştırabilir.

İkizler:
Her işi aceleyle halletmeye çalışan İkizler burçları yemek konusunda da acelecidirler. Özellikle yedikleri gıdaları çok çiğnemeden yutmaları hızlı kilo almalarına neden olur.

Yengeç:
Mideleri oldukça hassas olan Yengeç burçları, çok yağlı ve baharatlı yemeklerden uzak durmalıdır. Daha çok süt ve süt ürünleri, kırmızı et tüketimi yapmaları, kiloları kontrol altında tutmalarına yardımcı olur.

Aslan:
Aslan burçları hem lezzetli, hem de sunumu şık yemeklerden hoşlanırlar. Ancak dış görünüşlerine önem verdikleri için de diyet yapma konusunda başarılıdırlar.

Başak:
Şekerle arası çok iyi olan Başak burçlarının vazgeçemeyecekleri yiyecekler arasında çikolatalar ve şekerlemeler yer alır.

Terazi:
Damak tadı gelişmiş olan Teraziler için diyet yapmak zordur çünkü lezzetsiz, tatsız yiyecekleri tercih etmezler. Diyet yapmak isteyen Terazi burçları asitli içeceklerden uzak durmalı.

Akrep:
Rutin hayatında stresli davranışlar sergileyen Akrep burçları için diyet yapmak adeta psikolojik bir yüktür. Deniz ürünleri ve Akdeniz yeşillikleri, morallerini düzeltecek diyet yiyeceklerindendir.

Yay:
Abur cubur yemekten çok hoşlanan Yay burçları için yemek yemek bir yüktür. Diyet esnasında bol sebze ve meyve tüketimi zayıflamalarını kolaylaştırır.

Oğlak:
Bir Oğlak burcunun kolay kolay vazgeçemeyeceği yiyecek kırmızı ettir. Sebzelere uzak bir yaşam tarzı belirleyen Oğlak burçları diyet yapmaya karar verdiklerinde çiğ sebzelere ağırlık verebilirler.

Kova: Hiçbir lezzete hayır demeyen Kova burçları yemek yemeyi çok severler. Diyet yapmaya karar verdiklerinde deniz ürünleri, brokoli ve ıspanak gibi yeşil sebzeleri tercih edebilirler.

Balık:
Zor diyetlerle arası iyi olmayan Balık burçları esnek olmak isterler. Basit diyet programları onlara göredir.


ASTROGÜNDEM
Ay-Uranüs ilişkisi aniden gelişen elektrik kesintilerine ve teknolojinin hayatı durdurma gücüne tanıklık edeceğimiz olayları yaşamamıza sebep olabilir. Dünya siyasi liderlerinin açıklamalarının da yoğun olabileceği bugün siyasetin dışında tartışmalar yaşanabilir. Bugün gökyüzü Kıbrıs'ı yakından ilgilendiren gelişmelere vurgu yapıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA