Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Balık Burcu gönül kapılarını aralıyor

2018 yılının genel gökyüzü hali, ikili ilişkileriniz adına size nihai kararlar aldırırken, bazı noktalarda oldukça zorladı. Gönlünüzü toparlarken, uğradığınız haksızlıklar ise aklınızdan hiç çıkmadı. Keskin savunmalarla mücadele ederken kendinizden asla ödün vermediniz.
Şimdi ise yılın geri kalanında hem kendinizi, hem de hayatınızı toparlama zamanı. Ağustos ayında yaşanan tutulmalar, gelecek adına güzel adımlar atmanıza yardımcı olurken, gökyüzü sizi siz yapan değerleri hatırlamanıza yardımcı oldu.
Son yıllarda burcunuzda gerçekleşen tutulmaların etkisinden kurtulurken yılın son aylarında aşk hayatınızın da hareketlendiğini fark edeceksiniz.
Sonbahar ayları gönlünüzün yeniden açmasını sağlarken, aileniz ile ilgili sorunları da kolaylıkla halledebileceksiniz. 2018 yılının son aylarında sınırlarınızı belirleyecek, tahammül ettiğiniz kişilere rest çekecek, maddi konularla ilgili ciddi ve olumlu adımlar atacaksınız. Önünüzde hiç kimsenin engel teşkil edemeyeceğini bilmelisiniz. Güçlüydünüz, daha da güçleneceksiniz.
Aşkta her zaman yapıcı oldunuz.
Bu durum her ne kadar yorulmanıza neden olsa da, vazgeçemeyeceğiniz özellikleriniz arasında. Şimdi gökyüzü daha fazla yorulmanızı istemiyor.
İlişkisi olmayan Balık burçlarını hedefine alan gökyüzü bu yılın aşksız bitmeyeceğini işaret ederken, bir süredir flört ettiğiniz kişi ile bir ilişkiye başlamanız an meselesi.
İlişkiniz varsa aşk dolu günler yaşarken, sürpriz tekliflerle de karşılaşabilirsiniz.
Yılın son ayının sürprizlerle dolu olduğunu unutmamalısınız.


ASTROGÜNDEM
Akrep burcunda kavuşan Güneş-Venüs; tarikatlarla ilgili bilinmeyenleri gündeme getirebilir. Dünyada ve ülkemizde peşi sıra bu konudaki gelişmelere de vurgu yapacak. Bu yapıların iç dünyasına dair bilinmeyenler sosyal medya ile halka ulaşırken; duyduklarımıza, gördüklerimize inanmakta zorluk çekebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA