Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kim haklı yarışına hazır mısınız?

'Bitmedi mi bu gökyüzünün derdi' demeyin sakın. Büyük hesaplaşmaların yapıldığı, değişimin derinden hissedildiği, hatta ve hatta kaderin yeniden yazıldığı günler birbiri ardına akarken gökyüzü de olduğu yerde duracak değil.
Bugün itibari ile gökyüzünün haşarı çocuğu Merkür, Yay burcuna geçiyor. Bu da demektir ki yeryüzü ile irtibat kurmanın oldukça zor olacağı günler yaşayacağız.
Merkür, doğasının tam zıttı olan bir burçta hareket etmeye başlayacağından kendi özelliklerini yansıtmakta zorlanır.
16 Kasım'da Yay burcunda geri hareketine başlayan Merkür, 1 Aralık'ta geri hareketine Akrep burcunda devam edecek ve 6 Aralık'ta düz seyrine geri dönecek.
Yani anlayacağınız, yaklaşık 40 günlük deli dolu günler yaşayacağız.
Merkür'ün karanlık yüzü ortaya çıkıyor.
Uzun bir süre Merkür'ün kırıcı, yorucu günlerine şahit olurken huysuzluğumuz da üzerimizde olacak. İkili ilişkilerde, özellikle evliliklerde ve uzun dönemli birlikteliklerde iletişimi bozmak, peşin hükümlü ve önyargılı düşünceleri hayatımızın bir parçası haline getirmek adına canla başla çalışacak Merkür! Sabırsız, aceleci, düşünmeden dile geldiği gibi yapılan konuşmalar olumsuz sonuçlar doğuracak. Açıksözlü olmak isterken pot kırabilir, patavatsızlıkta sınır tanımayabiliriz.
İlişkinizde, evliliğinizde sorunlarınız varsa dile getirmek, konuşmak için acele etmeyin.
Sorunları açıkça konuşmak olayları daha da köpürtürken, birbirinizle perde arkasından rekabete girebilirsiniz.
Merkür Yay burcunda IN:
Uzlaşmak değil, haklı olmak istiyorum.
Merkür Yay burcunda OUT:
İyimser davranmak.

ASTROGÜNDEM

Venüs-Uranüs karşıtlığı sapla samanın karıştığı ülkelerde son 40 gündür ortalığı kasıp kavuran olayların diplomatik krize dönüşmesi an meselesi diyor! Birbirinin aksine açıklamalar yapan siyasi isimler zor durumda kalacak. Deniz aşırı ülkeler hem siyasi olarak, hem de doğal afetlerle sınanabilirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA