Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kasım ayı bize çözümler sunacak

Dünyanın dev bir büyütecin altına girdiğini, tarihin yeniden bu yüzyıla uyarlanarak karşımıza geldiğini göreceğiz.
Dünya değişim rüzgarı ile savrulurken, sistemi yönetenler üst üste kararlar almaya devam edecek. O yüzden konumunuz iyi ise veya mevcutta gelir düzeyiniz yüksek ise yerinizden kımıldamayın derim. Çünkü olacaklar, olmuşların daha yarısı bile değil.
Uranüs'ün 2011 yılından beri Koç burcunda konumlandığını hatırlarsak asi ruhuna yakışır desteği nasıl oluşturduğunu anlamamız zor olmayacak. Son altı aydır farklı bir algı yaratıp sonra yine ateş burcuna geçiş yapması hepimize neyin önemli, neyin önemsiz olduğunu hatırlatacak.
Yedi yıldır yaşanan din savaşları, dünyada ağır travmalar yaşatan baronlar, ölüme seyirci kalmayı da bir şekilde öğretti. Devrim gezegeni Uranüs'ün geri hareketi devam ederken bu ay Koç burcuna geçiş yapacak ve gökyüzü Marsyen ruha teslim olacak. Jüpiter, Yay burcuna geçince güller açtı desek de Neptün'ün yönettiği burçta hareket ettiği yıldan bu yana Jüpiter'de kendi yönettiği burçta ilk defa saf tutacak. Birbirlerine verecekleri destek toplumların motivasyonunu artırırken bir taraftan da gri bulutları dağıtacak. Ama yine dünya gündeminde tarikatların sırları ifşa olacak.
Marsyen gökyüzü 18 Kasım'a kadar Venüs'ün desteği ile dengelerin değiştiğini, ekonomik ve nükleer yapılanmanın ne yöne açıldığını fark ettirecek. Rusya'dan İran'a, İsrail'den Almanya'ya uzanan sıkıştırılmış gündeme yeni konular eklenecek.
Hiç olmadık bir sebepten iki ülkenin savaşa tutuşma ihtimali bile yine Jüpiter ve Uranüs'ün burç değiştirdiği Kasım ayının aurasından olabilir. Avrupa büyük sınavlar verirken, Yunanistan'ın sorunları ve Aleksis Çipras'ın beklenmedik açıklamaları gündemi bir anda değiştirebilir.
Dünyanın küçülüp Kasım ayının içine düştüğünü düşüneceğiz.

ASTROGÜNDEM

Satürn 120'liği; güven ve söylemlerde istikrar arayışını ön plana çıkaracak. Ekonominin hareketli olacağı bugün para piyasalarının disiplini sağlaması markaları göz önüne çıkarabilir. ABD, uluslararası ilişkilere dair sert söylemlerine devam ederken, sahnede farklı bir Ortadoğu ülkesini görebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA