Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Uranüs neden tekrar karşımızda?

2018 kasımında aşklar bambaşka olacak

Bu ay bildiğiniz kasım aylarına benzemeyecek. Sebebi ise yüzümüzü güldürmeyen her şeyi kapının önüne iliştirecek olmamız. Bir kasım ki içimizdeki şeytanı dizginlemek ne mümkün dedirtecek türden. Bu ay yalnızlar treninden inecek çok kişi var. Çünkü her köşe başında aşk var. Yakınlaşmak, kaynaşmak ayın suyunda var. Kandırılmak yok kanmaya meyilli olmak var. Ben sizin için kasım ayını her köşesinden bakıp anlatmaya, kaleme almaya devam edeceğim. Ama biliyorum ki kendinizle çok uğraşacaksınız, ön görüyorum ki unutmayı şıp diye başaranlara şahit olacaksınız. Parçalı bulutlu ilişkilerde keskin ayrılıklara şahit olacaksınız. Kasım ayının için de Venüs gerilemesi, Merkür gerilemesi, Uranüs'ün Koç burcuna bir daha uğraması ve Yay burcunun şans gezegeni Jüpiter'e geçişi var. Anlayacağınız gökyüzünün gündemi yine çok yoğun. 2018 yılının son aylarını yaşarken etrafımızda bizim gibi düşünen hatta yaşayan pek çok kişiyle karşılaşabiliriz. Ara kaderin ortak olaylar yaşatacağı bu ayı kendi hayat hikayemizde tarihe not olarak düşeceğiz. Hatta bu kadarla da kalmayıp aşk hikayelerimizin yönünü değiştireceğiz.

Yalan yok. Gerçekler var.

Gidemeyenlerin ayı değil bu kasım ayı, gidip de unutanların ayı olacak. Hepimizin nabzını tutacak bu ay içinde lunaparkın ışıklarını da barındıracak. Sevenin gözünü kör ederken en çokta evli olan çiftlerin güz yaprakları gibi savruluşlarını izleyeceğiz. Üç kişilik ilişkilerin kederini dillendireceğiz. Ay'ın en parlak ışığına yine kasım ayında görüp ritüellere yürüyeceğiz. Enerjisi güzel insanları konuşacağız. Tutkusu bol kasım ayı, grisi az kışın haberciliğini yaparken ben buna ne iyilik yaptım da bana bunu layık gördü diyenleri konuşacağız. Sevgili kasım seni anlamakta zorlanabiliriz olur ya dilimiz sevdiklerimize sürçebilir, ama sen gel bu kadar hoyrat olma…

Astrogündem; Sular durulmuyor diyenlerin sayısı bugünden itibaren artacak. Zıtlaşan ülkeler arasına hiç aklımızda olmayanlar katılabilir. Ay-Plüton 90'lığı altın piyasasına dikkat çekerken, Donald Trump, söylemlerinin yönünü değiştirecek. Özellikle Avrupa ülkelerinin diplomatlarının beklenmedik ziyaretleri ile karşılaşabiliriz.

KOÇ: Gerçek duygularını göstermek için önemli bir gün olacak. Başkalarının senin hakkında söylediklerine kafa yormamak için başka işlere odaklanmak isteyeceksin. Otoriter kişilerle gün içinde ters düşmen mümkün. Eğer işinden ve bulunduğun konumdan memnun değilsen beklediğin haberi alabilirsin.

BOĞA: Gelirler, ödemelerle alakalı konularda dengeyi kurmakta zorlandığını hissettiğin bir gündesin. Geleceğine ait önemli konuşmalar, görüşmeler yapman gün boyu mümkün. Gökyüzü, yönetici seviyesindeki kişilere karşı daha dikkatli olman gerektiğine işaret ediyor.

İKİZLER: Bugünden itibaren kariyer hayatın adına önemli bir süreç başlıyor. Her ne kadar bugün tüm işlerin üstüne üstüne geldiğini düşünsen de önümüzdeki günlerde performansın konuşulacak! Algılarının oldukça açık olduğu bugün etrafındaki olaylar içerisinde daha aktif bir rol alabilirsin.

YENGEÇ: Etrafındaki sayısız gerginliğin arasında yapıcı bir rol üstlenebilirsin. Bugün etrafında aniden patlak veren olaylar kendini güvensiz hissetmene neden olabilir. Ancak eski sevgilinin seni araması tüm bu duygularını bir anda değiştirecek.

ASLAN: Sohbetin hiç tanımadığın insanları bile çekebilir! Yeni insanlarda etrafında yer alırsa hiç şaşırma. Özellikle bugün arkadaş çevrendeki bazı insanların konuşmaları, onlarla ilgili düşüncelerini olumsuz yönde etkileyebilir. Son aylarda hissettiğin psikolojik baskını üzerinden atıyorsun.

BAŞAK: Çalışan bir Başak burcuysan, işler bugün istediğin gibi gitmeyebilir ve ekstra işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsin. Özellikle çalışma ortamında, karşılaştığın sorunlar karşısında çözüm üretmek yerine şikâyetçi olabilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, büyük yatırımlar için erken olabilir.

TERAZİ: Hızlıca hareket etmek istiyorsun ancak karışılacağın bazı engeller yeterince efor harcayamamana neden oluyor. Etrafında olan en ufak bir olaya dahi bugün dâhil olabilirsin. Etrafındaki uzlaşmazlık yaşanmasına pek tahammülün yok fakat bugün iyi niyetle yaklaştığın insanlar, sana sert tepki verebilir.

AKREP: Bir süre önce haksız bir durumda kaldın ve bu konu kapanmadıysa bugün sonuç alman mümkün. İşe yeni başlamış Akrep burcuysan beraber çalıştığın kişilerde rütbe değişikliği olabilir. Mevcut durumunu korumak adına sessiz kalmayı tercih edebilirsin. Kaderi bazen araya giren insanların nasıl bozabildiğine tanık oluyorsun.

YAY: Elinde olmayan sebeplerden dolayı evinden ya da düzeninden ayrılmak zorunda kalabilirsin. Özellikle ailenin yanına geri taşınmak gibi bir durum söz konusu olabilir. Gün sana güzel haberler de getirecek, yeni iş tekliflerine hazır ol! Geçtiğimiz ay, üzerinde durmadığın bazı konular bugünlerde yeniden gündeme gelebilir.

OĞLAK: Kariyer konularında planlar yapmak ve ortaklaşa hususlarda uzman kişilerden fikir alman önünü açacak. Çocuklarınla ilgili artan sorumluluklar sosyal hayatında bazı duraksamalar yaşamana neden olabilir. Eğer eşinden ayrılmış bir Oğlak burcuysan, sorumluluklar konusunda ciddi konuşmalar gerçekleştirebilirsin.

KOVA: Pazartesi günü için her şey olumlu başlıyor ancak tahmin etmediğin bazı işlerin iptali söz konusu olabilir. Sağlık evinin oldukça etkisinde olduğun bugün kontrollerini aksatmamanı öneririm. Strese dayalı mide ve baş ağrıları bugün seni zorlayabilir. Çalışma konusunda disiplinli yapın, sabrını zorlayan insanlarla seni karşı karşıya getiriyor.

BALIK: Finansal olarak seni rahatlatacak terfi ya da zam haberi iş arkadaşların arasında farklı anlaşmazlıklara neden olabilir. Eğer uzun zamandır arabanı değiştirmek istiyorsan ya da yeni bir iş için yatırım yapacaksan bugün özellikle iyi haberler alman mümkün. Rüyaların, sezgilerin allak bullak olurken, peşine düşeceğin bazı konular olacak.


ASTROGÜNDEM

Dizileri sallayan, müteahhitleri zorlayan, bankaları düşündüren günler başlıyor. Uranüs- Ay Düğümü 90'lığı hiç aklımıza gelmeyen konuları hatırlatırken, geçmişe dair yaraları da sarmayı planlıyor. Bugün kaderin kapıları aks değiştiriyor. Bundan sonra olanı konuşmak Ay düğümlerinin şanından!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA