Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeniay bize neler getirecek?

Gökyüzü yeni bir şölene hazırlanıyor. Kasım ayının ilk haftası ile yeni reformlara vurgu yapan gezegenler gündelik hayatımıza da eşlik edecekler. Kafanızdaki soruları belirleyerek bu Yeniay'ın getirilerini yorumlamak istedim. 2019'a iki ay gibi kısa bir süre varken gökyüzü bizim adımıza aydınlanma dönemini yansıtıyor. Her aydınlanma da kendi içinde mücadeleyi birbirine endeksliyor. Bakalım Kasım Yeniay'ında bizi neler bekliyor.

Ay ve Güneş hizalanırken Yeniay'ı meydana getirecek. Merkür Yay burcunda, Jüpiter ise Yay burcuna geçmeyi bekliyor olacak. Hali hazırda Uranüs'te Koç burcuna geri taşınmış olacak. Gökyüzü arka planda ateşe teslim olurken ego ve baskın tavırlar birbiri ardına ortaya dökülecek.

Yenilikler getiriyor mu?

Son 7 yıldır kişisel marka konusunda gelişim sağlayan kişi ve firmalara atağa geçecek. Ancak uluslararası birtakım yapıların ve kuruluşların elinden tutmayacağını da not olarak belirtmek isterim.

Gezegenlerin aktif bir şekilde yer değiştirmesi hareketli günlerin haberciliğini yapıyor.

Merkür ve Jüpiter'in başta da söylediğim gibi Yay burcuna geçiş süreçleri, Uranüs'ün ateş burcu Koç'a geri dönmesi ve bir yandan da Venüs'ün Terazi burcunda geri hareketine devam etmesi aslında ne kadar hareketli bir ay geçireceğimizin de işareti. Doğal olarak bu süreç gökyüzünün birilerini vezir birilerini de rezil etmeye hazırlandığının göstergesi.

Yeniay'ın olumlu yanları;

· Duygularımızı belli etmekte cimrilik yaparken, gerçek dostlarımıza geri dönmek isteyeceğiz.

· Birliktelikleri desteklerken araya giren soğuk atmosferi yok edecek.

· Rahat tiplere çalışkanlık ve azim verecek.

· Kafası karışık olanları karar almaya itecek.

· Unutkanlara birçok şey hatırlatacak.

· Sezgilerine güvenmeyenlere doğru yönlendirmeler yapacak.

· İmaj değişikliği için cesaret verecek.

· Dikkatimiz artacak.

Astrogündem; Herkesi hizaya sokan gök kubbe gelecek telaşına düşüyor. Jüpiter-Kuzey Ay Düğümü 120'liği markaların gelecek planlarını yeniden şekillendirebilir. Bugünden itibaren kripto paralar eski günlerine dönmeye başlıyor. Günün gökyüzü gündemi ekonomi ve siyaseti işaret ederken, bu kadar da olmaz diyeceğimiz olaylar duyabiliriz.

KOÇ: Hata ya da eksik yaptığın tüm konular bugün karşına çıkabilir. Gün içerisinde ertesi güne yetiştirmen gereken işler varsa zamanla ilgili sıkıntı yaşayabilirsin. Zaman konusunda daha planlı olmanda fayda var. Gün içerisinde ezber bozacak olaylar gelişebilir ama sağduyunu burada kesinlikle devreye sokman gerekir.

BOĞA: Kariyerinde ya da mesleğinde abartılı kıskançlıklara girebilirsin. Grup arkadaşlarını rakip gibi algılaman işine konsantre olmaman anlamına gelebilir. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, tüm sorunları masaya yatırarak çözüm yoluna girmek isteyebilirsin. Olgun yaklaşımların sana büyük kolaylık sağlayacak.

İKİZLER: Yöneticilerinden bugünlerde yeterince ilgi görmemen gereksiz kaprislere neden olacak. İşine odaklanman bu süreci daha sağlıklı atlatmanı sağlayacaktır. Kötümser, dalgın ya da kafan çok doluymuş gibi hissetmen gayet doğal. Önemli kararlar almaya daha yatkın olacaksın. Bu yüzden önemli kararlarını alırken anlaşmalara ve verilen sözlere çok dikkat etmen gerekir.

YENGEÇ: Bugün kendi adına hareket etmekten ziyade etrafındaki insanları mutlu etmek adına programını yeniden şekillendirebilirsin. Aile içerisinde hemcinslerinle birlikte hareket edebilir, onlardan bazı konularda fikir alabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin ilişkinin geleceği hakkında neler düşündüğünü öğrenmek isteyeceksin.

ASLAN: İş hayatındaki gelişmelerin, gündeminin büyük bir kısmını oluşturduğu bir gün seni bekliyor. Bugün çalışma ortamında performansınla ön plana çıkabilirsin. Yarım kalan işlerinle ilgilenmek adına da ideal bir gün. İlişkisi ya da evliliği henüz bitmiş ya da yine belli hukuki süreçleri ardında bırakmış biri isen bu dönemde çok radikal kararlar alabilirsin.

BAŞAK: Duygularında geçici bir karamsarlık söz konusu olabilir. Öğleden sonra bu duygulardan kurtulmak için kendini işine ve sorumluluklarına adayacaksın. İşe yeni başlamış bir Başak burcuysan, etrafında bazı meraklı insanlar olabilir; telefon ve e-mail şifreni değiştirmen içini rahat ettirecek. Yakın geçmişindeki olaylar istemesen de eşine karşı bazı sıkıntılar oluşturabilir.

TERAZİ: Eğer bireysel çalışıyorsan günü daha kolay atlatman söz konusu. Meslektaşlarınla aynı platformunda olmak açık ara farkla biraz üstünlük sağlayacağın gelişmelere neden olabilir. Yapacağın konuşmalarla öne çıkacaksın. Ancak özellikle otoritere sahibi kişilere karşı daha sakin bir tutum sergilemen gerekebilir.

AKREP: Bugün çok başarılı yatırımlar ve satın almalar yapman mümkün. Ancak online alışveriş sistemini kullanan biriysen güvenlik konusundan emin olman gerekebilir. Yetişmesi gereken bir evrak peşindeysen onun telaşıyla stres yapabilirsin. Bugün aynı zamanda ortak kaynaklara dayalı insan ilişkilerine dikkat etmelisin.

YAY: İş birliği yapman gereken bugün, bazı kişilerle uzlaşman zor olacak. İş arayışında olan bir Yay burcuysan, hiç beklemediğin bir başvurundan geri dönüş alabilirsin, telefonunu yanından ayırmasan iyi edersin. Sevgilin ya da eşin için tüm şefkat duygularını ortaya koyarken, bazı konularda ısrarcı olman karşılık bulmayabilir.

OĞLAK: İşinden memnun olmayan bir Oğlak burcuysan, işten çıkma duygun artabilir. Keskin kararlar almadan önce en ince ayrıntısına kadar düşünmende fayda var. Evde bazı aksilikler kafanı karıştırıyor. Bu durum belli bir düzenden çıkmana da neden olabilir. Eğer eşinin ailesinden gerekli samimiyeti bulamadığını düşünüyorsan bugün yaşayacakların son nokta olabilir.

KOVA: Arkadaşlarınla zaman geçirmek, yeni ortamlara girmek ve sosyal olmak bugünün konusu. Bundan önce etkisini gördüğün bazı olaylar yaşamış olabilirsin. Eşine karşı tavırların ya da ailene karşı aldığın tedbirler buna birer işaret. Yakın arkadaşının ortaklığının bozulması, finansal anlamda zora düşmesiyle insanlara hemen güvenmemen gerektiğini anlayacaksın.

BALIK: Çevrendeki insanların tutumlarını bugün anlaman zor olacak. Belirli bir mesleki konuda ilerlemek istediğin özel bir gün ise başarılı adımlar atıyorsun. İlgili kişilerin gözüne girmen an meselesi... Uzun süredir iş arayışında olan bir Balık burcuysan, bu sıralar kendin dâhil kimseye tahammül edememen hassas bir ruh haline büründüğünü gösteriyor. Güç kaybettiğini düşündüğün konularda farklı gelişmelerle karşılaşacaksın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA