Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Herkesle anlaşmak mümkün mü?

En yakınımızdaki insanlarla samimiyken bir anda apayrı yerlere düştüğümüzü görmüş, belki de en çok buna üzülmüşüzdür. Herkesin, yaşanmışlıklar ve kişilik özellikleriyle şekillenmiş kendine has bir hayat görüşü vardır. Bu kadar insan çeşitliliğinde anlaşmazlıklar olması kaçınılmazdır elbette. Fakat hiç değilse özel hayatımızda bu anlaşmazlıkları minimuma indirmek, büyütmeden sonlandırmak veya sonrasında çözüme ulaştırmak da mümkündür. Peki, bunları nasıl başarabiliriz?

Koç: Sabırsız yapıları nedeniyle, en son söyleyeceği şeyi en başta söylerler. Bu bakımdan bir Koç'la sağlıklı iletişim kurmak isteyen biri, tartışma çıkacağını anladığı anda ondan uzaklaşmalıdır.

Boğa: Kendi mutluluğunu ve rahatını her şeyin üstünde tutmayı tercih eder. Bir Boğa ile ilişki içerisinde olmak, onun söylediklerine bağışıklık kazanmayı gerektirir.

İkizler: Endişeden, telaştan önünü göremeyen İkizler, iletişim problemlerini de bu noktada yaşar. İkizlerle iletişimde aynı frekansı yakalayabilmek için onu telaşlandırmaktan kaçınmalısınız.

Yengeç: Kendi içine öyle kapalıdır ve öyle bağlıdır ki, dışarıdan gelebilecek her müdahaleyi tehdit olarak algılar. Yengeç'e ulaşmanın yolu, onun dilinden konuşmaktır.

Aslan: Konuşmanın, anlaşmanın en zor olduğu burçlardan biridir. Hatasını asla kabul etmeyen tavırları yüzünden bazen siz bile kendi doğrularınızı savunmaktan vazgeçersiniz.

Başak: Anlaşmazlıkları içindeki kuşkuyla büyütüp, içinde çıkılmaz bir hale getirebilir. Eleştirilerine kulak tıkarsanız daha kolay iletişim kurarsınız.

Terazi: Terazinin en kötü özelliği üşengeç olmasıdır. Duyguları konusunda asla yalan söylemeyen Terazilerle anlaşmak, onlara sakin yaklaşıldığında çok kolaydır.

Akrep: Gururlu olduğu kadar ihtiraslıdır da. Onlarla anlaşmazlığa düşmek de kolaydır, aynı şekilde doğru adımlarla çözüme ulaşmak da.

Yay: Işık hızıyla umutsuzluğa kapılabilen Yay burçları, aynı zamanda da biraz düşünmeden konuşurlar. Özgürlüğüne düşkünlüğüyle bilinen bu burcun insanını asla kısıtlamamalısınız.

Oğlak: İstemediği bir şey olduğunda ne söyleyebilir ne de bir şey yokmuş gibi davranabilir. Yapmanız gereken şey, onu kendi haline bırakmak ve üstüne gitmemektir.

Kova: Haksızlığa karşı tepkisini açıkça ortaya koyması takdir edilecek bir özellik belki ama aşırı muhalefet tavırları ile de şimşekleri üzerine çekiyor. Yargılayıcı olmazsanız anlaşmazlıkların önüne geçebilirsiniz.

Balık: Önyargılarıyla hareket eden Balıklarla iletişim kurmak için, açık sözlü olmanız ilk koşuldur. Bu yüzden onun güveni boşa çıkmadığı sürece onunla sorun yaşamazsınız.

Astrogündem; Güneş Jüpiter'in kalbine yaklaştı. Bugünleri anlamak için 30 günümüz var. Dünya Yengeç burcu ABD'yi ikiye bölerken İkizler burcu Donald Trump'ın yaptırımlarına ve tweetlerine gözünü dikecek. Kurumsal firmaların değişim süreci gündeme gelirken, İpekyol kendi kaderini yazmaya başlayacak. Bugün 4 yıldızlı gün! Kişisel hayatlarında karması olduğunu düşünenleri azat ediyor.

KOÇ: Sosyal medya alanında zamanının çoğunu geçiren ve iş yürüten bir Koç burcuysan bugün bu konuda daha aktif olabilir, yenilikler keşfedebilirsin. Özellikle bugün kafanı oldukça yoran işlerde mutlaka internetten yardım almayı denemelisin. Meslek hayatında yükselmek ve daha başarılı olmak adına yapmış olduğun girişimlerin sonuçsuz kalması kendini bir parça güçsüz hissetmene neden olabilir.

BOĞA: Bugün kendini biraz bitkin hissedebilirsin. Ne zamandır oradan oraya koşturman, artan sorumlulukların seni yordu. Kendini ihmal ettiğini hissediyorsun. Bu durum yıllık iznini kullanmak istemene neden olabilir. Yaşamın ortasından geçerken kendin için en doğrusunu bulmaya çalışıyorsun. Haksız mıyım?

İKİZLER: Maddi konularla ilgili uzun vadeli planlarla dolu olabilir aklın. Özellikle eşinle ya da sevdiğin insanlara birlikte belli maddi yükümlülükler üstlenmek üzerine konuşmalar yapabilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, gün içerisindeki ani davetleri reddetmemeye ne dersin? Hayatının aşkıyla tanışacağın bir gün seni bekliyor.

YENGEÇ: Bugün önemli kişiler ile el sıkışacak konular gündeme gelebilir. Ayrıca ekstra konularda yorulman bazı işlerin aslında yolunda gitmemesine neden olabilir. Eğer şimdiden seçtiğin bölümden mutsuz olan bir öğrenci isen çok geç kalmadan kendine alternatif alanlar yaratmalısın. Aşk, hayatın da senin için dönüştürücü olmalı.

ASLAN: Fazlaca problem yaptığın konularda hem yardım hem de maddi destek görüyorsun. Eğer bugün ödemelerin varsa ertelememeni öneririm. Senin için duyguların bir dili vardır dense yeridir. Hatta birçoğu kalbinin derinliklerindeki sandıkta saklar duygularını ve onu oradan çıkarabilmek için çok çaba sarf etmek gerekir.

BAŞAK: Bugünlerde birçok şey pek de planladığın gibi gitmiyor, evet. Ama gün içerisinde son günlerde maddi konularla ilgili kafanı kurcalayan konulara dair içini rahatlatacak haberler alabilirsin. Gökyüzü bugün hem yardımsever hem de merhametli olmanı sağlıyor. Hiç olmayacak biri için bile aracı olabilirsin.

TERAZİ: Harcamalarınla ilgili daha ölçülü hareket etmen gereken bir gün. Bütçeni aşan, gereksiz harcamalar yapmaktan şimdilik kaçınmalısın. Rekabete dayalı bir ortamda çalışıyorsan, bazı çalışma arkadaşlarının kibirli ve iş çeviren yapıları seni patlama noktasında getirebilir. Aşk hayatın adına güzel bir döngüdesin.

AKREP: Dostunu ve düşmanını daha net gördüğün bir gün. Bu yüzden sosyal çevrendeki insanlara ait yeni kararlar alabilirsin. Bugünden itibaren miras ve mülk konuları daha çok gündemine gelebilir. Bu konuya dair var olan meselelerde yeni gelişmeler yaşanabilir. Aşk ve ikili ilişkilerde çıkmaza girdiğin konuda gökyüzü seni aydınlatıyor.

YAY: Bugün oldukça detaycı ve çalışkan olacaksın. Çalışma ortamında eğer gerçekten çaba gösterirsen karşına yeni fırsatlar çıkabilir. Evinde ihtiyaç listesi oluşturmak, çocuklarla uğraşmak ön planda olacak. Aynı zamanda duyacağın haberler akşamüstü programını değiştirmeye neden olabilir. Aklının geçmişe gittiği bir gün.

OĞLAK: Bugün kendini önemli toplantı ve tanışmaların içinde bulabilirsin. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, fuar, kampanya, tanıtım gibi etkinliklere katılabilirsin. İlişkilerinde yeni karar aşamaları gündemini değiştirebilir. Üzerinde baskı oluşturan ilişkilere 'hoşça kal' derken, bekâr bir Oğlak burcuysan gün içerisinde ilgini çekecek biriyle tanışabilirsin.

KOVA: İçinde bugün tarif edemeyeceğin kadar yüksek bir enerji var. Erkenden güne başlamak sana çok şey kazandıracaktır. Uzun zamandır aklında olan bir eğitim programına kayıt olmak, ihmal ettiğin sosyal çevrene geri dönmek gibi planlar seni heyecanlandıracak. Eğer sevgilinle aranızda bir ego problemi olduğunu düşünüyorsan, konuşmak için daha güzel bir gün olamaz.

BALIK: Seni oldukça hareketli bir gün bekliyor. Son günlerde ihmal ettiğin bazı sorumlulukların zor durumda kalmana sebep olabilir. Bugün uzun zamandır görüşmediğin biri ile ilgili yeni bilgiler edinebilir ya da bir yerde karşılaşman söz konusu olabilir. Sevgiline karşı daha itinalı ve özverili olursan bugün seni de güzel sürprizler bekleyebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA