Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aşka sınır koyan burçlardan mısınız?

Zaman, herkese acımasız davranırken, bazı gerçeklerimizi de değiştiriyor. Aşka bakış açımız, iyimserliğimiz, birlikte olduğumuz kişiyi tolere etme sınırımız değişebiliyor. Bazen olumlu anlamda esnesek de kimi zaman olumsuz düşüncelere kapılıp, aşka olan tavrımızı sorgulayabiliyoruz. Hatalarımız işin özünde bizi biz yapan değerlerdir, ancak kimi zaman da birlikteliğimizi yoran etkenlerdir. Madem öyle, o zaman düşüncelerimizi, davranışlarımızı değiştirelim, yormayalım, yorulmayalım diyorsanız, hadi gelin hep beraber bakalım, ikili ilişkilerinizde sorun yaşamanıza neden olan asıl etken nedir?

KOÇ: Sınırlarını esnetmiyorsun. Senin için aşk belirli kalıplarda yaşanmıyor duruşunun sınırları zorlarken içindeki fırtınanın peşine ilişkini de takıyorsun.

BOĞA: Sürekli kendi isteklerine yöneliyor ve ilişkiyi tek kişilik yaşıyorsun. Her ne kadar sevgini sonuna kadar belli etsen de savunmasız kalmamak adına sürekli kendi alanında yaşamak istiyorsun.

İKİZLER: Hislerin hakkında açık davranmıyorsun. Evet neşeli, hareketli ve eğlencelisin. Bu yönlerini de fazlasıyla hayatına yansıtıyorsun.

YENGEÇ: Yalnızca birlikte olduğun kişinin mutluluğu değil, senin mutluluğun da önemli. Sevgini, aşkını, sahiplenici yönünü gizlemekten asla çekinmezsin.

ASLAN: Mağrurluk da bir yere kadar. Aşkta gurur olur mu konusu tartışılmaya devam ededursun, sen kendi değişimini bugünden başlat.

BAŞAK: Eleştirel tavrını bir kenara bırakmalısın. Aşkta her zaman mantık olmaz, analitik yönünü bazen kontrol edemiyor oluşun, ilişkinin gidişatını da etkiliyor.

TERAZİ: Tek başına kalmamak için yanlış tercihler yapıyor olabilir misin? Yalnız kalmak istememen haklı bir tercih olabilir ancak, bu durum sürekli yanlış kişileri ve ilişkileri de beraberinde getiriyor.

AKREP: Herkes güvensiz olamaz. Birlikte olduğun kişiye ön yargılı yaklaşman, sınırlarını asla esnetmemen aşk istikrarını da sekteye uğratıyor.

YAY: Aşk, akışına bırakarak yaşanmaz. Sorumluluk almamak adına, aşkı bulduğun anda bile hoyrat davranabiliyorsun. Senin için bir sorunun çözümü onu yok saymaktır.

OĞLAK: Her şey kötü olamaz. Aşkın dahi en kötüsünü düşünen sen, aklında yarattığın sevgiliye uygun birini bulamadığın zaman, karşındaki kişiyi değiştirmeye çalışıyorsun.

KOVA: Özgürlük de bir yere kadar! O da âşık olana kadar, ancak senin için pek de öyle değil. Sürekli kendi yaşam alanını korumaya çalışırken birlikte olduğun kişiyi yalnız bıraktığını fark etmelisin.

BALIK: Savunmacı yönünü biraz askıya almaya ne dersin? Birlikte olduğun kişinin her söyleminden bir anlam çıkarmaya çalışman ve kendince yorumlaman sık sık sorun yaşamana sebep oluyor.

Astrogündem: Bilinçaltı gezegeni Neptün, bugün itibariyle düz seyrine giriyor. Kadınlar, kadın hakları, aktivistler dünyanın farklı yerlerinde eş zamanlı benzer konularla gündeme gelebilir. Gündem kadınlar üzerinden akarken birbirini yuvasını yıkmakla suçlayan ünlü isimlerin açıklamaları, geçmişi günümüze getirebilir.

KOÇ: Uzun toplantılar ve ciddi gündemler bugün seni bekliyor. Ancak kariyer açısından başarılı bir gün olduğunu da söylemek isterim. Hem ortaklıkları hem de rakipleri bir arada barındıracak dürtüsel ve tahrik edici bazı duyumlar alabilirsin. Eşin ve kendin için en ideal düzene karar vermek istiyorsun. İnsanlarla ilgili iddialı açıklamaların sosyal medyada ciddi yankılar oluşturabilir.

BOĞA: Sabah saatlerinde zihnini olur olmadık konularla meşgul olabilir. Bilgini ve zamanını iyi değerlendirebilirsen uzmanlık alanınla ilgili teklifler alabilirsin. Eğer büyük bir firmada ya da marka ile çalışıyorsan içeride yaşanan krizler senin için yeni oluşumlara göz kırpabilir. Sosyal ortamında oldukça yetkili, aktifsin.

İKİZLER: Bugün konuşmalarına çok dikkat etmelisin. Çok emin olmadığın konularda görüşlerini keskin bir şekilde dile getirmen, beklenmedik sonuçlara yol açabilir. Maddi konularda imkânlarını değerlendirirken aceleci olmamanı tavsiye ederim. Ancak mütevazı davranabilirsen bazı konularda destek görmen mümkün olabilir.

YENGEÇ: Senin için ticari ilişkilerin hızlanacağı bir gün. Özellikle kariyerinin önemli bir noktasını oluşturan ilişkiler gelişebilirsin. Medya, reklam ve pazarlama gibi konularda iş alımları, proje teklifleri ve başvurulara önem vermen ufkunu açacaktır. Hayal kırıklıklarını artık üzerinden atmış biri isen yeni ilişkiler kurmak adına şans verdiğin insanlar olacak.

ASLAN: Güne ait sorumluluklarına bir yenilerinin eklenmesi seni bugün günün öğlen saatlerinde bir hayli kaygılandırabilir. Eğer işinden memnun değilsen yeni başlangıçlar için cesaretin olacak… Kariyer anlamında gözün yüksekte ise açık açık rakiplerine meydan okuyabiliyorsun. Aşk ve ilişkiler konusunda temkinli davranmak yerine heyecanlı ve talepkâr tavırlar sergileyebilirsin.

BAŞAK: İletişim kurmak, uzlaşmak için pek ideal bir günde olmadığını vurguluyor gökyüzü. Yeni başlangıçlar yapman için enerjini toparlamak istiyorsun. Artık pilim azalıyor derken ailen ve yakın çevrenden destek alıyorsun. Yarım kalmış işler ve projeler yeniden hareketleniyor. Sektöründe isim yapmış kişiler ile bir araya gelmen ve iletişim kurman söz konusu olabilir.

TERAZİ: Seni hiçte sakin bir pazartesi beklemiyor! Bugün işe geç kalman sorun yaşamana neden olabilir. Güven eksikliği duyduğun insanları sorularınla köşeye sıkıştırabilirsin. Yoğun düşünceler zihnini kurcalarken, bu durum konuşmalarına da yansıyacak. İçten içe yeteneklerini konuşturma derdinde olduğunu en iyi sen biliyorsun.

AKREP: Bugün gökyüzü hiç olmadık düşünceleri aklına getirebilir ve güvensizlik duygusuna kapılabilirsin. Yani aslında olaylara her zaman gerçekçi bakmayı seçen sen bugün korkularının mantığınla savaşına tanıklık edebilirsin. Eski eş ya da eski sevgiline karşı duyduğun kırgınlığı kalbinde çok daha net hissedeceksin.

YAY: Telefon konuşmalarında yaşayabileceğin ufak tefek iletişim problemleri seni işine odaklanmaktan alıkoyacak. Bir arkadaşının senden yardım istemesi işlerinin biraz daha aksamasına neden olabilir. Eski projeler yeniden gündeme gelebilir. Ancak üretken ve çevrendekilere yardımcı tavrının sana olumlu geri dönüşleri olacak.

OĞLAK: Bugün ufacık bir cümleye bir sürü anlam yüklemeye hazırsın! Özellikle değer verdiğin insanlara alıngan tavırlar gösterebilirsin. Hoşlandığın biri varsa, bugün onunla ilgili şaşıracağın bir bilgiye ulaşacaksın. Ortak arkadaşların yardımına başvurmak isteyebilirsin. Büyük yatırımlardan bir süreliğine kaçmanda ve özellikle ekonomik harcamalarına özen göstermende fayda var.

KOVA: Bugün bazı konuşmaların planladığın gibi gitmeyecek. Komşularınla, arkadaşlarınla ve çalışma ya da okul hayatındaki arkadaşlarınla anlamsız sorunlar üzerine tartışmalar yaşayabilirsin. Fakat bunları çok büyütmemeni öneririm. Fevri davranışların karşındaki insanları kırabilir. Anı yaşamaktan korkma, tartışmasız olarak başarılarının arkasındasın.

BALIK: Gün içerisinde memnuniyetsizlik yaşadığını konuşmalarına ve tavırlarına yansıtabilirsin. Fakat bugün dikkat etmen gereken bir konu daha var. Gerginliğini, insanlara yaptığın sert eleştirilerle dışa vurmamaya özen göstermelisin. Potansiyelini kullanmak için harika bir gün olabilir. Eğer toplantılar ile boğuşacağın bir gün ise başarılı işler ve konuşmalar yapmak için fırsatın olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA