Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aralık ayına Merkür Retro’su ile merhaba diyoruz

Merkür, geri hareketine Akrep burcunda devam ediyor. İletişimi, yolunda giden işleri birbirine katan Merkür, Yay burcundaki seyrine son vererek yaklaşık bir hafta boyunca Akrep burcunda hareket edecek. Bu durum işleri her ne kadar biraz daha karıştıracak olsa da özünde toparlayıcı etkilerle bizleri baş başa bırakacak. Gizemli olmayı ve asiliği temsil eden Akrep burcunun, Merkür ile buluşması bilinçaltı sorunlarımızı tekrar gündeme getirirken, hayatımızda sorun yaşadığımız kişileri de çok daha net görmemizi sağlayacak.

Özellikle Merkür Retro'sunun 1 ve 2 Aralık günleri en tehlike arz ettiği günler olurken, Venüs'te akrep burcundan tekrar geçerken aralık ayının ilk 15 günü hepimizi adeta bir akrep burcuna çevirecek.

Kimlerin akıl oyunu oynadığı ortaya çıkacak.

İyi niyeti, olumlu davranmayı, iyimser olmayı ön plana çıkarak kişilerin bu günlerde sınavı olurken, neden kötü şeyler hep iyi insanların başına gelir, diyebilirsiniz. Ancak hayattan çıkarılması gereken derslere bir yenisi daha ekleyeceğinizi bilmelisiniz. Özellikle bugünlerde yaşadığınız olumsuz olaylardan, hayatınızın dersiniz çıkarmakla kalmayacak, aynı olaylarla karşılaştığım taktirde artık ne yapacağımızı da bileceğiz.

Hayat kolay değil, ancak bizler de kusursuz değiliz.

Merkür Retro'su 2018 yılının kapanışını yani perdeyi kapatmak için var gücüyle hepimize son dakika sürprizler yapacak. Yeni yıla girmeden değişimler yaşayacak, 2018 yılının gerçekten dünyayı değiştirdiğini kabul edeceğiz. Akrep burcunda Merkür'ü zapt etmek oldukça zor olurken bir de üstüne geri hareket edecek olması, üst üste aksilikleri misafir edeceğimizi işaret ediyor. Sırlar ortaya dökülürken, şüpheci kimliğimiz daha da ön plana çıkacak. Doğru bildiğimizi savunmak ise başımıza olur olmadık işler açabilir. Bu süreçte kalbimize güvenmeli ve kendimizden asla şüphe duymamalıyız. Tabi tüm bunların yanında her duyduğumuza da inanmamalıyız.

Astrogündem; Venüs-Uranüs karşıtlığı uluslararası firmaları gündeme getiriyor. Dünya çapında bilinen markaların bugünden itibaren ağır sınavlardan geçeceğini işaret eden gökyüzü, kimin dürüst ilkelere bağlı olduğunu, kimin ise para için yapmayacağı şey olduğunu gözler önüne serecek. Büyük başın büyük derdi olduğunu hep beraber gözlemleyeceğiz.

Koç: Gündemin bugün sakinleşiyor, gökyüzü gündemine daha net ve somut gelişmeler getirmeye hazırlanıyor. Finansal konular ön plana çıkarken, aile içerisinde ve harcamaların konusunda belli başlı düzenlemelere gitmek isteyebilirsin. Tahmin edemeyeceğin kişilerle karşılaşıp ilginç bir gün geçirebilirsin. Bu kişiler hayata farklı bir pencereden bakmanı sağlayacak.

Boğa: Güçlü kimlikler ile tartışmak bugün sana pek kâr getirmez. Eğer sana zarar veren kişilerden uzak durabilirsen planlarını gerçekleştirmen mümkün olabilir. Bulunduğun pozisyonu korumak ya da yükselmek için ayrıca çaba sarf etmen gerektiğini görebilirsin. İnsan seçmekte üstüne yok ama bugün genel olarak ılımlı bir havadasın.

İkizler: Güne hızlı bir giriş yapıyorsun. Kararlı bir duruş sergileyeceksin. Aynı zamanda gündemini çok yakından ilgilendiren olaylar da yaşanabilir. Ancak işler pek planladığın gibi gitmeyebilir. Özellikle geçtiğimiz günlerde iletişim kurduğun insanlarla yaptığın planlar iptal olabilir. Eğer finansal destek almak istiyorsan profesyonel bir akıldan destek almanda fayda var.

Yengeç: Temkinli yanın boşa geçirecek zamanın olmadığını düşündürtüyor. Kişisel alanlarını kullanabileceğin bir iş pozisyonu için heyecana kapılabilirsin. Gün içerisinde bütçe planlamasına gidecek hatta geçen yıldan beri omzunda yük olan maddi sıkıntılarından kurtulma yolları arayacaksın. Bütçesini hesaplı yönetmesi için arkadaşlarına da fikir veriyorsun.

Aslan: Sık sık eleştiri almak sana uygun değil. Övgü dolu sözler seni besliyor aynen bugün olduğu gibi. Sevgilinden aldığın haberler hafta sonunu dolu dolu geçireceğinizi işaret ediyor. Evli bir Aslan burcuysan, aşırı kıskançlığın hiçbir sonuca varamadığını göreceksin. Hayatında değiştirmek istediğin bazı alışkanlıklar var.

Başak: Potansiyelini detaylara boğmak bugün seni çıkmaza düşürebilir. Bugün zamanını daha çok işlerine ya da gündelik konularına yöneltirsen, entelektüel açıdan kendini iyi hissedebilirsin. Beklentini düşük tuttuğun konularda meydana gelecek gelişmeler, seni oldukça heyecanlandırabilir! İlişkilerde saldırgan tutumun karşılıklı anlaşmazlıklara neden oluyor.

Terazi: Güne zihinde ve kendinden emin başlıyorsun. Tüm gün bu enerji sayesinde yarım kalan işlerini yapman kolaylaşacaktır. Aşkını inkâr ettiğin birine karşı bugün gerçek duyguların ortaya çıkıyor. Bazı konularda yeni bilgiler edinmek isteyeceksin. Özellikle son zamanlarda yeni yemek tarifleri öğrenmek ya da pratik ev bilgileri edinmek isteyen bir Boğa burcuysan, bugün başvuracağın kaynakların sana gerçekten faydası dokunabilir.

Akrep: Bugün hızla hareket etmen bazı sakarlıklara neden olabilir. Fikirlerini yansıtabileceğin bir ortamda bulunabilirsin. Hafta sonunu iş problemlerinden uzakta geçirmek isterken fazla mesai haberi canını sıkabilir. Hayatında önem verdiğin her konuda güven ve istikrar olmasını isteyebilirsin. Özellikle evli ya da ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevdiğin kişiyle geleceğe yönelik daha çok plan yaptığını fark edebilirsin.

Yay: Bugün laf sokmalardan, imali konuşmalardan anlamlar çıkartmamanı öneririm. Hemen öfkene yenik düşebilirsin. Kendini ifade etmek için bulunduğun ortamlarda tam aksi bir imaj çizmen gerekebilir. Aslında kendini yeniden keşfettiğin önemli bir döngüden geçiyorsun. Rutinden farklı, daha zorlayıcı işler yapmak için adımlar atıyorsun. Sosyal hayatında sağlam temelli ilişkiler kurarken, ön plana çıkıyorsun.

Oğlak: Halledebileceğin kadar iş yüklenmelisin. Özellikle rekabete dayalı bir ortamda çalışıyorsan, duygularını iyi yönetmelisin. Atacağın her sağlam adımın karşılığını fazlasıyla alacaksın. Kapalı kapılar ardında yaşanan ilişkiler için söylenecek çok şey var. Ancak duygularına hâkim olmanda kolay olmayacak. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, hoşlandığın kişinin de sana karşı duyguları olduğunu öğrenebilirsin.

Kova: Bugün kendinle yüzleşmek için bolca zamanın var. Politik olmak yerine fikirlerin ile net olacaksın. Bazen bildiklerini kendine saklaman gerekebilir. İşinden memnun olmayan bir Kova burcuysan karşına çıkan fırsatları sonuna dek kullanacaksın. Aslında günlük hayatında daha rahat hareket ediyorsun. Elinden gelenin en iyisini yapmak için önüne daha çok alan çıkabilir.

Balık: Hayatında gerçek değişiklikler mi istiyorsun? O zaman sıkı dur, gökyüzü bunu kendi kendine de gerçekleştirebileceğini sana gösterecek. Çalışan bir Balık burcuysan, terfi alman an meselesi! Uzun zamandır ilişkisi olan bir Balık burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşıyabilirsin. Sosyalleşmeyi bir hobi gibi algılaman bazen yanlış ilişkiler kurmana neden oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA