Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aralık, ağırlığını hissettirmeye başlıyor

Aralık ayı bize yedi yılın hesabını yaptıracak. Kendimize sorular soracak, son sekiz yılın nasıl geçtiğin düşüneceğiz. 'Neredeydin, nelerden vazgeçtin, dön bir bak' diye uyarılarda bulunurken; tüm sorunlarımızı, şapkamızı önümüze alıp 'Değdi mi, değmedi mi?' diye tek tek ayıklayacağız. Size gözyaşı döktürenlerle yollarınızı ayıracak, yaşadığınız küslüklerin benzerlerini yaşamayacaksınız.
Çünkü artık tecrübesiz değilsiniz, en önemlisi de artık körpe değil ruhunuz.
İsteseniz de artık eskisi gibi olamazsınız.
Sadece 2019 yılının Şubat ayına kadar 'Hangi yollardan çıkıp geldin gör' dergahından geçiyorsunuz.
Aralık ayında, yaşadığımız evrende insanın da üstünde büyük gizemli kapılar aralanacak.
14 milyar yaşındaki evrenimizin belki de kendi saati gelmiştir ve bizler de oluşacakları seyretmeye başlayacağızdır. Size sihirli, anlaşılması zor kelimeler söylemeye çalışmıyorum. Bir merak yaratmaya da çalışmıyorum.
Geçmişe bakıp geleceğe sentez çıkaran sadece ruhlarımız, yaşamlarımız olmayacak.
Dünya 2018 yılının Aralık ayına, değişimin imzasını atmadan gitmeyecek. Belki de evren genişliyordur, belki de kendi bağışıklık sistemini devreye sokarak yorgun olduğunu bize hissettirmek istiyordur. Gelin, bu ay, yaşadığımız gezegenin kozmik etkilerini yönetin.
Kulağa tuhaf gelen şeyler fısıldadığımı biliyorum.
Yeni yıla girmeden vitesi küçültün ki hepimizin bildiğinden öte şeylere gebe olduğumuzu görebilin. 2019 yılına daha dingin bir ruhla girin.
2019 kaderimizi yazarken, gezegenimizi aydınlatan Güneş de farklılıklarını ortaya koyacak.
Değişime, yenilenmeye, yeni kaderinize hazır olun!

ASTROGÜNDEM

Güneş-Ay Düğümü iletişimi uzlaşılamayan yasa tasarılarını işaret ederken, Avrupa ülkelerinin hükümetlerine de vurgu yapıyor. Irkçı ve insanlık haklarına aykırı kararlar dünya basınında yer alırken, Donald Trump da dikkatleri üzerine çekecek. Ülkemiz adına olumlu ve şaşırtıcı gelişmeler yaşanabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA