Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Duyan duymayana anlatsın, merkür yakamızı bırakıyor

Gökyüzü bize son 120 gündür baş döndürücü günler yaşatırken; hepimizin işi, aşı, ruhu ve sevme şekli de değişti. Gezegenler sırayla geri giderken, hacker'lar gaza geldi. Günlük hayatta ise sosyal medyada linç kültürü oluştu. Kısacası, son 120 günde ünlü-ünsüz demeden herkes biraz sinirlendi; en önemlisi de ayrıştı. Bugünden sonra Merkür de aklını başına toplayıp düz seyrine geçiş yapacak. Günlük hayattaki iletişimsizlik biraz olsun dağılacak. Küsenlerin yarısı barışacak. Ara kader yolunu çizerken, 2018 yılına dair hesap kitap kalmayacak. Kişisel dünyalarımız biraz olsun nefes alırken, birbirine gider yapıp tehdit edenler de geri adım atacak. Önümüzdeki 10 yılın son Merkür gerilemesi deyip geçmeyin. Bu ayın bir alameti farikası vardı, onu da şöyle kısaca anlatayım: Dünya yine gaza gelir ve liderler birbirine kafa tutarsa, hiç olmayacak sürtüşmeler yaşanabilir, ülkeler arası hava sahaları gündeme gelebilir. İngiltere, Kıbrıs, Türkiye ve Rusya dörtlüsü için enteresan günler yaşanabilir. Magazin gündeminde barışma ya da boşanmaların asıl sebepleri konuşulurken, bir anda hepimiz 'Dünyada neler oluyor?' düşünebiliriz. Magazinden siyasi yorumlara, ışık hızıyla geçebiliriz. Bundan sonra aşklara eziyet etmeyecek, aşıkları birbirine düşürmeyecek gezegenler, 6 Ocak 2019'a kadar seveni sevdiği ile kavuşturacak. Ama dünyayı yine sıcak saatler bekliyor. Eğer çevrenizde enerji, maden ocakları veya büyük ihalelerle ilgili işleri olanlar varsa onlara söyleyin, gökyüzü onları hiç beklemedikleri yerden sınayacak. Aralık ayı uzun olurken, bizlere göz açıp kapayana kadar geçti gibi gelen 2018, bitmek bilmeyecek

ASTROGÜNDEM

Güneş-Uranüs kontağı ünlü isimleri mercek altına alıyor. Kimin haklı, kimin haksız olduğunu anlayamayacağımız olaylar günün gündemini oluştururken, haberleri sosyal medya ağlarından takip edeceğiz. Toplumsal algının yüksek olacağı bugünlerde karşılıklı tartışmalar da kaçınılmaz olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA