Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Yeni Ay ruhumuzu yeniliyor

Yeni Ay, bugün akşam saatlerinde Kova burcunda meydana gelecek. 'Bu oluşumun burçlara etkisi ne olacak?' derseniz hep beraber görelim...
Koç: Hedeflerini belirlemende sana fayda sağlayacak.
Kendini daha net bir şekilde ifade edeceksin. Burcunda son günlerini geçiren Uranüs, aklına orijinal fikirler getiriyor.
Boğa: Yeni Ay, beklentilerini gerçekleştirmen için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu gösterebilir.
Eğitim ve benzeri konularda başarı kazanıyorsun.
İkizler: İletişim anlamında dönüşümlerle dolu bir Yeni Ay seni bekliyor. Kopuk ilişkiler, kardeşler, taşınma, iş değişimi gibi konularda radikal kararlar alabilirsin.
Yengeç: Yılın en orijinal Yeni Ay'ı olaylara bakış açında sana rasyonellik katarken, kendine olan güvenini de geri kazanmanı sağlıyor.
Aslan: Yeni Ay, sana maddi ve manevi kazanımlar sunuyor.
İlişkinde ters giden konular gün yüzüne çıkıyor.
Başak: Yeni Ay'ın etkisi ile geçmişin tozlu sayfalarını kurcalarken, omuzlarındaki yük kalkıyor. İş ilişkilerini yeniden gözden geçirmene sebep olabilir.
Sağlığa dikkat!
Terazi: Kendi alanlarını korumak için girişimlerin artabilir.
Ticaret ile uğraşan bir Terazi burcuysan, bu Yeni Ay girişimlere açık olanları destekliyor.
Akrep: Kendi beklentilerine odaklanıyorsun. Son yıllarda başına gelenler bir yana, yeni anlaşmalar ve ticari konular gündeme gelebilir.
Yay: Yeni Ay işin ile ilgili her türlü yoğunluğun üstesinden gelmene sebep olurken, yurt dışı bağlantılar, artabilir. Seyahatler ön plana çıkabilir.
Oğlak: Daha keskin ve katı yanların ortaya çıkarken, dağınık ve dikkatsiz çalışanlara karşı davranışların dikkat çekecek.
Kova: Yeni Ay burcunda meydana gelirken, parasal anlamda büyük gelişmeleri beraberinde getiriyor. İş ve meslek değişiminde cesaretin artabilir.
Bekar Kovalar şanslı olacaklar.
Balık: Durup dinlenmeni ve zihninde hayatını sorgulamanı sağlayacak.
Hızlı ve teknik konuları yöneten Yeni Ay, ilişkilerini düzenleyebilir.


ASTROGÜNDEM

Yeni Ay, Kova burcunda meydana geliyor. Uluslararası firmaların teknoloji ile sınavı başlarken, Güneş-Satürn iletişimi gizli anlaşmaların ifşa olacağını işaret ediyor. Bugün, gündemin hızına yetişmekte zorlanacağız. Finans ve borsa ise değişkenliği ile herkesi çok şaşırtacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA