Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Bu hafta sert geçecek

Mücadele gezegeni Mars, burç değiştirecek. Ne zaman mı? Sevgililer Günü'nü boykotladıktan sonra!
'O da ne demek?' demeyin. 14 Şubat akşamı, mücadele ve savaş gezegeni Mars, Boğa burcuna geçecek ve 31 Mart'a kadar bu burçtaki seyrine devam edecek.
Bu kadar hızlı, kafa karıştırıcı kavuşumların ardı ardına farklı burçlarda gerçekleşmesi; dünya arenasını sert, keskin, iddialı bir uyanışa sürükleyecek. 'Kimleri?' derseniz; ülkeleri, rejimleri, anayasaları, en önemlisi de Akdeniz'i.
Mars gündelik hayatımıza o kadar garip müdahalelerde bulunacak ki , bize dev kararlar aldıracak.
Hatta, Mart ayında Boğa burcunda tekrar kavuşacak bu iki zorlayıcı gezegen hepimize 'Ben bunu nasıl yaptım?' dedirtecek.
Size tavsiyem;
Mars tüm kirli bilgileri dökerken olabildiğince gözlemleyin.
Öfkeyle kalkıp olayların altında kalan siz olmayın.
Mars'ın, Boğa burcunda kendisini çok iyi hissetmeyeceğini belirtmeliyim.
Sosyal hayatta kontrol altında olduğunu düşündüğümüz konular gündemimizde olacak. Mars astrolojide; ateş etkili ve buna bağlı olarak yıkıcı bir gezegen olarak görülse de, insanlar için gerekli olan mücadele hırsını ve azmi vererek, onların ileriye dönük hamleler yapmasını sağlar. Bu gezegenin etkisindekiler aceleci, sabırsız, çabuk sıkılan ama yeri geldiğinde inatçı bir ruh haline sahiptir.
Mars, 14 Şubat gecesi Boğa burcuna geçecek ve öfkenin yerini strateji alacak. İçsel olarak ketum ve mesafeli davranmak yarın akşamdan itibaren moda olacak.
Herkes için söyleyebileceğim en büyük mesaj şu: Mars'lı günlerde huzursuzluğunuzu bastırmak için bol bol hobilerinize zaman ayırın.
Şov olsun diye pahalı eşyaları bu hafta almayın.
Ani seyahat planı yapmayın.
Uzun araba yolculuğuna çıkmayın.
Evi kontrol etmeden evden çıkmayın.
Üstünüzde fazla para taşımayın.
Kız kardeşiniz varsa özel hayatına karışmayın.
Kontrat imzalamak için asla bu haftayı seçmeyin.
Ağır spor yapıyorsanız bu hafta ara verin.
Bastığınız yere dikkat edin.
Sakatlanma olabilir.


ASTROGÜNDEM
Ay-Chiron iletişimi Koç döngüsünde. 1979 yılında rejim değiştiren İran'ın yönetim şekli ile ilgili beklenmedik değişimler bugünden sonra gündeme gelirken, tüm dünya basınının gözleri bu ülke üzerinde olacak. Kesici aletlerden ve öfkeli insanlardan önümüzdeki üç gün boyunca uzak durmaya dikkat edin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA