Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Talih, yönünü değiştirmeye hazırlanıyor

Duyduk duymadık demeyin, Jüpiter geri hareket etmeye hazırlık yapıyor. 'Geri hareket ediyor' dediğim zaman aklınızda binbir soru işareti uyandığını biliyorum. Gelin bu durumu konuşalım bugün.
Bir gezegenin retro haline geçmesi yani durağanlaşması önemli bir olaydır. Kimi gezegenler gökyüzünde kötücül olarak adlandırılırken, kimi gezegenler ise iyicildir. Jüpiter de bu iyicil gezegenlerden biri. Temsil ettiği konular ise; bolluk, bereket, şans, hoşgörü, barış, affedicilik, iyimserlik, umut, zenginlik, kazanç sağlayan işler, ileri görüşlülük, bilgelik, dürüstlük, ahlak, inanç, eğitim, hukuk ve kanunlardır.
Gezegenlerin en büyüğü Jüpiter; neşe, bolluk, zenginlik yıldızı olarak bilinir. Temel fonksiyonu kendini genişletmektir.
Örneğin iyi bir konumdaysa kişinin servetini büyütür ya da kişiye büyük bir şifa gücü verebilir. Kazanç, bilgelik, inanç, adalet; bu gezegenin erdemleri arasındadır.
Jüpiter'in geri hareketi aslında bizim de içimize dönmemize neden olacak, içsel muhasebemizi yapacağız. Şans gezegeninin yöneticisi olduğu Yay burcunda hareket ettiğini göz önünde bulundurursak aslında hepimiz için oldukça şaşaalı bir dönem yaşamamız söz konusu. Bu süreçte önümüze çıkan fırsatları değerlendirdik, hayatımıza dair çok daha net analizler yaptık. Şimdi ise aldığımız kararlarla ilgili objektif düşünmeye başlayacak, hayatımız daha iyi nasıl olur sorusunun cevabını arayacağız.
Yarın geri hareketine başlayacak olan Jüpiter, geçmişte kaçırdığımız fırsatları tekrar önümüze getirebilir ya da eksik bıraktığımız konuları tamamlama şansı tanıyabilir. Gezegenlerin retro hali, her ne kadar bir şeyleri geciktirse de, engellediğini düşünsek de aslında her şey tam tersi de olabilir.
Sevgili GÜNAYDIN okurları, Jüpiter'in geri hareketi içe doğru büyümeyi temsil ediyor. Aslında bu durum hepimizin değişmesine ve gelişmesine neden olacak.
Duygu durumumuzu kontrol edebilir, içselleştirdiğimiz duygulardan kurtulabiliriz.


ASTROGÜNDEM

Venüs-Uranüs iletişimi, doğanın gerçekten de şakası olmayacağını gösterebilir. Özellikle toprak hareketlerinin ve yanardağların bu transitle tetiklenebileceğini işaret ediyor tarih! Bugünlerde bir taraftan doğanın gücü konuşulurken, diğer taraftan toplumsal birleşmelerin de önü açılacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA