Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Emeklerine sahip çıkanlar sevinecek

Haftanın ilk günü biraz astrokoçluk yapmak istiyorum.
Öncelikle 21'inci yüzyılın,s belki de en çok parayı konuştuğumuz yılından geçtiğimizi belirtmek isterim. Paranın eskisinden daha önemli olduğu, kardeşi bile kardeşe düşürdüğü, yıllar süren ortaklıkları bozduğu günlerden geçerken; aslında bir arada kalan, hayata birlikte göğüs gerenler kazanacak. Amma velakin önümüzdeki 120 gün yönetilebilirlerse!
Bugünden itibaren başlayan ve 15 Ağustos'a kadar retroları önümüze kata kata giden bu süreç aslında patronları yakından ilgilendiriyor.
Gelin biraz öz eleştiri yaparak farklı bir yerden bakarak geçirin bu süreci! Ummadığımız insanlar derin yaralar bırakırken, büyük konuştuklarımız gelip bizi bulurken, tuhaflığı durup durup kendimizde arıyoruz. Hayat, adeta bir çember gibi daralırken, nefes almak bile zor hale gelmişken, insanın kendisiyle yüzleşmeye başlaması daha da zordur. Her bilgiye kolayca ulaşabildiğimiz, gördüğümüz, okuduğumuz bir devirden geçerken; kendini anlatmak mı yoksa onca söze rağmen kendini duyuramamak mı daha sancılı?
Gözlerin giderek birbirine yabancılaştığını birçok kez anlattım sizlere. Yaşam her birimize birbirimizden nasıl da uzaklaştığımızı her yeni günde bir kez daha gösteriyor.
Ne yazık ki satır satır okumaya, anlatmaya, paylaşmaya tahammülü olmayan bir zaman diliminden geçip gidiyoruz. Kiminin mecali yok bir soluk almaya, kimi ise yaşamın içinde kaybolan zihnini yorgunluktan çıkarıp alamıyor bir türlü. Belki de cesareti kalmamıştır bazılarımızın.
Korkularıyla kendine duvar örüp karanlığa kapatanlarsa derin bir sessizliğe bırakmıştır kendini.
Kalabalıkların içinde yalnızlığımızı örtüyor korkularımız. Daha yeni bir şeye alışamadan değişiyor her şey. Tüm bunların nedeni belki de kendimize yetmek için eskisi kadar sabrımızın ve çabamızın kalmayışıdır. O yüzdendir belki de başkalarının hayatını sürekli kendi hayatımıza taşımak ve konuşmak.
Yaşamın herkes için zor olduğu bir yüzyıldan geçerken gezegenlerin seyrinin size söyleyecekleri var. 2019 yılı kaderini seveni, emeklerine sahip çıkanı sevindirecek.

ASTROGÜNDEM

Venüs'ün Plüton'la yaptığı 60'lık açı, Türkiye ve Rusya arasındaki ekonomik, politik görüşmelerin daha da hızlanabileceğine vurgu yapıyor. Özellikle, NATO ve Avrupa Birliği bugünden itibaren sahnede yerini alırken; kimin Avrupa Birliği'nin karşısında, kimin yanında olduğunu göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA