Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dolunay, haklara vurgu yapıyor

2019 yılının ilk sıcak havasını getiren, geceleri ışığı ile büyüleyecek Dolunay; dinleri, hakları, hukuku, gündelik hayatta ise şansı temsil eden ve bu günlerde geri giden Jüpiter ile iletişim kuracak. Gündeme de elbette ki devlet adamlarını, hukukçuları, savcıları, profesörleri, en önemlisi ise elçilikleri ve konsoloslukları getirecek. Kafa karıştıran, şok etkisi yaratan Dolunay, dünyaya 'Haklarını ara' çağrısı da yapacak. 'Yok canım' diyenlere sadece 21 Mart'tan bugüne dünyadaki haber akışını takip ederseniz bizden daha hararetli olaylara gebe olanları görürsünüz, derim. Hem toplumlar, hem de devletleri, yönetimleri kendi içinde ayrıştıran Dolunay'ın gazabından kimler dert sahibi olarak çıkacak derseniz; demokrasi dünyanın dilinden düşmeyecek, en çok bu kelime yıpranacak derim. Astrolojiyle çıktığımız zaman yolculuğunda Afrika, gökyüzünün radarına takılıyor. Bilinmezliklere açılan bu kıtadan 2019 yılının ne istediğini bu ay anlayacağız. Afrika'ya yatırım yapanları, Afrika'nın son 7 yılda geldiği nokta üzerinden dönen ama şimdilerde bozulan siyasi dengeleri konuşacağız. Koca kıtanın hangi köşesi dertsiz, hangi köşesi son 7 yılda derde bulanıp yüzü gülmedi ise gün yüzüne çıkacak. Eğer çevrenizde birileri Afrika'yı kendine gurbet edindiyse, buralardan hiç ummadığı haberleri alacak. Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay, anne ailesi ile problemleri olanlara da dejavu yaşatacak. Nasıl mı? Anlatayım. Bir anda hiç umulmadık bir dedikodu, evrakla veya üstüne vazife olmayan insanların geçmişi eşelemesiyle annenizin ailesinde bir anda sizin paranız gündem olabilir dikkat! Mart ayında düğün, nişan yapanlara da laf söylüyor bu Dolunay. Eğer o güzel ve özel günlerde içinizde bir ukde kaldıysa veya birine gücendiyseniz, bu Dolunay'da yine aynı insanlar; aynı kelimelerle size doğru gelebilir. Bu dolunay Türkiye'nin en önemli isimlerini gündeme getirirken, sanatçılarını da bol bol konuşacağız diyor. Terazi ve Boğa burcu sanatçıların evliliklerini, paralarını ve alışkanlıklarını gündemden düşürmeyeceğiz. Estetik ve güzelliğe dair işlemlerinizi, 16–23 Nisan tarihleri arasına denk getirmemenizi tavsiye ederim.

ASTRO
GÜNDEM
Merkür-Uranüs kontağı; dünya devlerinin ekonomik anlaşmalarına vurgu yaparken, kimin ya da kimlerin çıkarına uygun hareket ettiğini de ortaya çıkaracak. Terazi burcundaki Dolunay, Türkiye için önemli günleri temsil ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA