Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Annenize burcuna göre hediye seçin

Anneler Günü'nde annenize ne hediye alacağınıza karar verdiniz mi? Eğer hâlâ kararsızlık yaşıyorsanız, annenizin burcuna göre bir seçim yapabilirsiniz. İşte astrolojiye göre anneler için hediye önerileri...
KOÇ: Genel olarak kendilerine kıyafet hediye edilmesinden hoşlanırlar. Ona rahat giysiler, farklı tarzda takılar ya da modern şallar alabilirsiniz.
BOĞA: Yaşam alanlarına karşı titiz ve korumacıdırlar. Ona vücut losyonu, parfüm ve ruj gibi kişisel bakım ürünleri hediye edebilirsiniz.
İKİZLER: Hediye yelpazesi çok geniştir. İletişimi sevdiği için ona bir akıllı telefon veya tablet alabilirsiniz.
YENGEÇ: Manevi duygulara önem verirler ve klasik hediyelerden hoşlanırlar. Annenize inci kolye tarzı takılar alabilir ya da ona özel bir fotoğraf albümü yapabilirsiniz.
ASLAN: Gösterişli Aslan burcu annelere dikkat çekici hediyeler almalısınız. Ona kristal kolyeler, orkide gibi değerli çiçekler ya da tasarım çantalar alabilirsiniz.
BAŞAK: Titizdir, detaylara önem verir ve sadelikten hoşlanır. Annenize, hayran olduğu yazarın kitabını alabilirsiniz.
TERAZİ: Güzellik ve zarafet olmazsa olmazıdır. Hediyelerin güzel görünmesine çok dikkat ederler. Ona makyaj malzemesi ve kokulu duş seti alabilirsiniz.
AKREP: Onlara hediye seçmek zordur, iyice düşünüp taşınmak gerekebilir. Kırmızı veya siyah bir gömlek ya da gösterişli bir çiçek hoşuna gidecektir.
YAY: Keşfetmeyi, seyahat etmeyi, farklı kültürleri görmeyi ve öğrenmeyi çok severler. Görmek istediği bir yere bilet alıp ona sürpriz yapabilirsiniz.
OĞLAK: Ona alınacak hediye kullanışlı olmalıdır. Koyu renk kıyafetler, yaka iğnesi ya da bir dolma kalem onu mutlu eder.
KOVA: Entelektüel Kova burcu anneleri, orijinal hediyeleri sever. Onları geçmişe götürecek pikap, plak ve eski fotoğraf makineleri hoşuna gidecektir.
BALIK: İnce fikirli ve romantik Balık annelerini ayakkabı, sandalet ve çiçek kokulu parfümlerle mutlu edebilirsiniz.


ASTRO
GÜNDEM
Güneş-Satürn 120'liği, ABD'nin hedef gösterdiği ülkeleri ve siyasi isimleri gündeme getirebilir. ABD'nin ittifak kurduğunu düşündüğü siyasi isimlerle ilgili sansasyonel haberler dünya basınında yer alabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA