Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Su grubu duygusunu göstermekte zorlanır

Zodyak takım yıldızının en soyut burçlarını konuşmaya ne dersiniz? Su grubu Yengeç, Akrep ve Balık burçlarının kalbini fethetmek aslında hiç de zor değil. Empati güçleri oldukça gelişmiş olan bu burçlar için aşk olmazsa olmazdır ancak vazgeçilmez değildir. Kendi duygularını ifade etme konusunda her ne kadar sorun yaşasalar da, birlikte oldukları kişinin duygularını belli etmesini isterler. Eğer eşiniz, sevgiliniz ya da gönlünüzü açtığınız kişi su grubu burcuysa elbette size de söyleyeceklerim var. Duyguları derin ve saplantılı olan Yengeç, Akrep ve Balık burçlarının kalbini kazanmak, kalbinde yer edinmek için işte bilmeniz gerekenler...

YENGEÇ
Kuşkulanmasına sebep olacak davranışlar sergilemekten kaçınmalısınız. Sevdiği insana çok sadıktır fakat daha fazlasını karşı taraftan bekler.
Sınırlarını zorlamadığınız sürece huzursuz bir ruh haline bürünmez. Fedakardır ama sizin onun için ne kadar fedakarca davranacağınızı ölçmek için ilk adımı sizden bekler.
Kibar ve özenli tavırlar, her zaman ona çekici gelir. Su grubunun en duygusalı olmasına rağmen duygularını hemen açmaz, sizin tarafınızdan keşfedilmeyi bekler.

AKREP
Su grubunun en tutkulusu odur. Ne istediğini bilmeyen birini görmezden gelir, hatta yok sayar.
Kıskançtır fakat yanındaki kişinin de dikkat çeken biri olmasını ister, bununla övünür. Bakımsız insana tahammülü yoktur.
Sezgileri çok kuvvetlidir, bir saat sohbet ettiği biriyle ilgili yaptığı analizlerde genelde yanılmaz, dolayısıyla onun için ilk izlenim önemlidir.

BALIK
Rahatlık onun için önemlidir. İstediği huzuru ona verebileceğinizi hissederse peşinizden ayrılmaz.
Gönlü zengin, eli bol tabiri, Balık burcu için söylenmiş sanki. Cömerttir fakat biraz abartıp savurganlaşabilir. Hayatında bu olumsuz tarafını dengeleyecek birini ister.
Ona karşı ısrarcı davranıp hesap sormak gibi bir hataya düşerseniz sizi sıradan bir arkadaşı olarak görecektir

ASTRO GÜNDEM
Merkür-Plüton iletişimi ülkemizin zenginliklerine işaret ediyor. Topraklarımızı yakından ilgilendiren kültürel miraslar, yer altı zenginlikleri ve tarihi eserler konuşulurken, tüm dünyanın dikkatini çekecek keşifler ve kazılar gerçekleşebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA