Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Terazi burcunun 210 günlük serüveni

2019 yılının hareketli aylarına hoş geldiniz. Gelin şimdi yılın geri kalanında Terazi burçlarını neler bekliyor bakalım;
17 Haziran ateş burcundaki Dolunay, tam kalbinizi işaret ediyor. Her şey için cevabı olan insanlara karşı tavrınız net olacak. Ast üst ilişkisini dengede tutmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.
Temmuz ayındaki Ay tutulması sizi temelden ilgilendiriyor. Türkiye'den çıplak gözle görülecek tutulma hayatınıza şekil verecek. Realist tavrınız devam ediyor. Cesaret alacağınız gelişmeler de olacak. İş yeri ve yakın arkadaş çevresi ile sıkı bağları olan bir Terazi burcuysanız, bir süre önce anlamlandıramadığınız tavırları kavrıyorsunuz.
Zarafeti destekleyen gökyüzü, sınırsız harcama ihtiyacı hissettiriyor. Lüks tüketim, konfor merakınız, birikmiş paranızı amaçsızca kullanmanız bugün olmasa da ileride pişmanlıklara neden olabilir. 15 Ağustos'tan sonraki para kullanımına önem vermeniz gerekebilir.
Maddi anlamda artık kendinizi garantiye almak isteyeceksiniz. Hatta çevrenizi de bu konularda teşvik edebilirsiniz. 7 yıldır çalıştığınız ortamda dedikodular alıp başını gidebilir. Herkes diken üstünde olurken siz gerekli konuşmaları yapmak için girişimde bulunacaksınız.
2 Ekim sizin için çok ilginç bir gün olurken sizden 2019 yılı boyunca saklanan tüm bilgileri o hafta genelinde önünüze dökecek. Eğer evli bir Terazi burcuysanız işte bu haftaya dikkat! Merkür ve Mars'ın burcunuzda kavuşum yapacak olması; polemiklerin bol olacağı şüphelerinizin artacağı konuşmaları önünüze getiriyor. Bulunduğunuz ortamlarda ön görüleri ile öne çıkmak isteyen kişilerin sayısına şaşıracaksınız. Konuyu bilsin ya da bilmesin herkesin fikir sahibi gibi görünmesi size anlamsız gelebilir.
3 Aralık'tan sonra Jüpiter'in toprak burcuna geçişi, yeni bir yol haritası çizmenizi sağlayacak. 26 Aralık'taki Güneş tutulması, pozitif yapınızı desteklerken daha güçlü bir başlangıç yapmanız içinse önünüze farklı çevrelerden insanları getirecek.



ASTRO GÜNDEM
Jenerasyon gezegenleri 18 derecede hizalandı. Ortadoğu için kader yeniden yazılıyor. Suudi Arabistan'da yaşanan gelişmeler gündeme gelirken, Irak, İran, İsrail ve Suriye ile ilgili olaylar dünya basınına yansıyabilir. Sabahtan akşama değişen bir gündeme gebeyiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA