Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Karmadan geçiyoruz

Astrolojide zihin Merkür'den sorulur. Fakat karma bir üst seviyedir. 19 yılda bir olan yani tüm Zodyak'ı dönüp dolaşıp aynı noktaya gelen tutulma aksına denir. Gezegenler 19 yıl önceki pozisyonda değil. Ama zihin ve karma yukarıdan Güneş'in denize düşen ışıkları gibi piksel piksel hepimizi işliyor. Gelecekle geçmiş arasında köprü oluşturan günlerden geçiyoruz.
Burcunuzun karması sizce ne?
Koç: Benden bize geçmeyi tekrar tekrar deneyimlemek zorunda kalıyorsun. Enerjini başlamaya değil devam ettirmeye çalışarak yaşama katılmalısın.
Boğa: Kaybetmekten korkmamayı, sahip olduklarının içinde seçme hakkını kullanarak da enerjini serbest bırakabileceğini fark etmelisin.
İkizler: Yaşadığın olayları geçiştirmemeyi öğrenmelisin.
Gülerek ve basite indirgeyerek acılarını sıradanlaştıramazsın.
Yengeç:
Alınganlığın, hassaslığın kendini koruma iç güdün ruhuna, hayat yolunda yokuş yukarı koşmak gibi hissettiriyor.
Aslan: Gücünü ve sabit fikirlerini kabul ettirmeye çalışırken kararsızlığını gizleyemezsin.Bu dünyada aynı sınavları tekrar tekrar vermek zorunda değilsin.
Başak: Üretmek, düşünmek, titizlenmek en önemlisi de kendi acılarını, kaygılarını paylaşmamak için dönüyor karman.
Terazi: Kişisel alanını kabul ettirmek için farklı davranmak zorunda değilsin. Karman, aklınla kalbin arasında kalmak.
Akrep: Her kim olursa olsun ruhsal gücünü göstermekten korktuğun sürece farklı kişilerle benzer deneyimlere tabii olacaksın.
Yay: Rahat ve baskısız olmak isteyen, farklı iki ucu olan birisin.
Oğlak: Yetişkin ve olgun bir model olarak sorumluluk almak, geçmişe değil de geleceğe bakmak, başarıyı organize eden olmak için buradasın… Kova: Keşifçi olmak ile kontrolcü olmak arasındaki araf karman.
Balık: Mesafeli görünmek ama bir yandan bağımlılığa varacak kadar tutkulu olmak arasında sıkışmak…

ASTRO
GÜNDEM
Venüs- Plüton iletişimi, bireysel silahlanmanın yanı sıra ülkelerin nükleer silah kaynaklarını da gündeme getirecek. Dünya arenası Almanya-ABD didişmesine sahne olurken, sosyal medya üzerinden uluslararası siyaset konuşmaları artabilir. Ayrıca salgın hastalıklar farklı farklı ülkelerde konuşulabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA