Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

2019 yılının ikincı merkür gerilemesı başlıyor

İletişimi, teknolojiyi, zekayı temsil eden Merkür, yarından itibaren yavaşlamaya başlıyor.
1 Ağustos'a kadar da 'Sırrınıza, çocuğunuza, sevdiğiniz ve kıymet verdiğiniz eşyaya, mektuba, mesaja sahip çıkın yoksa ben yapacağımı bilirim' diyor.
Merkür bu sefer telefonları, bilgisayarları bozmakla kalmayacak, herkesin içindeki kabadayıyı da ortaya çıkaracak. Ne de olsa Aslan burcunda geri gidecek.
Merkür'ün cakasını bulaşıcı bir virüs gibi düşünün. Herkesi sen kimsin tartışmalarına sürükleyecek, hem de hiç yoktan yere!
Merkür gerilemelerinde 'acaba' ya da 'boş ver' dediğimiz her ne varsa oradan sınanırız.
Tabii Merkür gerilemesinde doğmadıysanız.
'Merkür gerilemesinde doğanlar ne yapsın?' derseniz, sıkı durun, asın bayrakları çünkü işi rast gider. Ya da alsın bir paket çekirdeği seyretsin önüne bir bir gelenleri!
Kısacası Merkür gerilemesinde doğduysanız şanslısınız.
Çoğunluk Merkür gerilemesinde doğmaz, o yüzden de 1 Ağustos'a kadar önümüze bakalım, ne yapılmaması gerektiğine kafa yoralım.
Merkür Retro'su esnasında her şey kötü olacak diye bir şart yok. Bu süreci kendinize avantaja da çevirebilirsiniz. Eğer geçmişte çözemediğiniz ya da yarım kaldığını düşündüğünüz olaylar, kişiler varsa bu döngüde tüm bu konuları kapatabilirsiniz.
Yarım bıraktığınız işlerinize yeniden başlayabilirsiniz.
İş başvurusu yaptığınız ancak sonuç alamadığınız yerden haber alabilirsiniz.
Eski eşinizle, sevgilinizle yüzleşebilir, hatta barışabilirsiniz.
Kendinizi geliştirmek adına araştırmalar yapabilirsiniz.
Hayatınızın dağınık alanlarını toparlayabilirsiniz.
Kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz.
Merkür Retro'sunda eğer kendinizi yönetebilirseniz, çok daha kârlı sonuçlarla yolunuza devam edebilirsiniz.

ASTRO
GÜNDEM
Ay-Venüs 60'lığı, ABD'nin tüm dünyayı karşısına alabileceğini işaret ediyor. Tweetleriyle dünya gündemini değiştiren Donald Trump, teker teker Avrupa ülkelerini hedef alabilir. Ay tutulmasına 10 gün kaldı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA