Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Sinirlerinize hakim olun!

Bugün günlerden Yeniay! Bugün Güneş ve Ay'ın ateş burcunda kavuşup Yeniay'ı oluşturma günü! Bir gün önce gerçekleşen Mars-Plüton kavuşumu yüreğimizi yükseltecek. Yeniay döngüsü gündelik dertlerimizi bir kenara bıraktırırken, korku duvarlarına teslim olup olmadığımızı sorgulatacak. Dünyanın dört bir tarafındaki insanlık geleceğimizin belirsizliği ile uğraşırken, duvarların içinde adapte olmayanları da görmemizi sağlayacak. Evet, bir şekilde ayağa kalkmanın yollarını bulacağız. Diğer yandan dar alanda kalamayanları, kısıtlanmaya gelemeyenleri, hatta psikolojik sorunları olanları daha çok teşhis ederken, yeni depresyonlar türeyebilir. Korku duvarlarını kıracak cesareti bulanlar ise evlerinde karınca misali üretmeye devam edecekler. Sanat çoğalacak, akımlar değişecek, mesleğini bırakanlar artacak. '2020 şimdi başlıyor' diyor gök kubbe! Koç burcunda meydana gelen Yeniay'a Chiron eşlik edecek. Yeniay'da saf tutan Chiron, Venüs ile 45'lik yaparken yaralarımızı sarmamız, yarım bıraktığımız konuları odak noktası yapmamız, net davranmamız ve köklü çözümler üretmemiz gerektiğinin altını çizecek. Gök kubbe, kötü günlere, tuhaf olaylara, daha önce görmediğimiz sahnelere tanıklık ettirirken, bu süreçte birtakım psikolojik sınavlardan da geçebiliriz. Yeniay aslında bize sinirlerinize hakim olun, metanetli davranın, bir sınavdan geçiyorsunuz mesajı verebilir. Ayrıca devrim gezegeni ile aynı derecede hareket eden Venüs, yurt dışında yaşayan yurttaşlarımızla ilgili gelişmeleri, videolarla, sosyal medya aracılığıyla bir anda önümüze koyabilir. 12 Ocak'tan bu yana etkili kavuşumlarla kendini gösteren 2020 yılı, sıra dışı konuları önümüze getirmeye devam ederken, tarihte az rastlanan köklü değişimlere ise hava yolu şirketleri imza atabilir. Diğer yandan virüsün mutasyon değiştirmiş halini anlamaya çalışırken, dünyanın eş zamanlı olarak okula, işe gitmeme ve eve kapanma sürecinden geçtiğine tanıklık edeceğiz. Birçok global firmada küçülmeler, aniden işten çıkarılmalar yaşanırken; ülkeler arası uçuşların durdurulması devam edebilir. Satürn'ün Kova burcuna taşındığı bugünlerde öğretici gezegenin farklı bir boyuta geçmesi, ilaç sektörünün, sigorta firmalarının öne çıkmasını sağlayacak. Yeni bir eğitim sistemi de konuşulmaya başlanabilir. Kısacası dünyayı kurtarmaya çalışanlara tanıklık edeceğiz.

ASTRO
GÜNDEM
Dünyadaki birçok meslek dönüşüme giriyor. Tüm yapılar teknolojiye taşınıyor. Venüs- Chiron ilişkisi, son yıllarda haksızlığa uğrayan kişilerin yaralarını sarabilir. Örgütlerle , tarikatlarla ilgili birçok video yayınlanabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA