Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Kimler yol değiştiriyor?

Haziran ayında dünyada var olan tüm siyasi platformlar öngörülemez bir değişime girebilir. Bu durum en çok türlü planları olan siyasetçileri yoracak. Satürn'ün Kova burcundaki yolculuğunun da dahil olacağı ay tutulması, şeffaf ve eleştiriye açık olanın kazanacağının altını çiziyor.
Devler liginde kargaşa var.
5-21 Haziran tarihleri arasında ay ve güneş ardı ardına tutulurken büyük bir kaos yaratacak. Bu düello doları etkisi altına alabilir.
Teknoloji; gelişmekte olan birçok ülkeyi, toplumu daha ileri taşıyacak.
Faili meçhul cinayetlerin şüphelileri, kaçırılmalar, hırsızlıklar ve şebekeler yakalanıp çökertilebilir.
Son 7 yıldır yaşanan siyasi olayların detayları, perde arkasında kalan sırlar gündeme gelebilir.
Teknoloji bir istihbarat gibi suç örgütlerinin ayak izlerini, ilişkilerini sürebilecek.
5 Haziran ateş burcunda ay tutulurken, 4 Temmuz'da su burcunda güneş tutulacak. Tüm dünya yine Türkiye'yi diline dolayacak.
Yeni bankacılık sistemleri, uluslararası yaptırımlar, taahhütler, para transferleri revizyondan geçerken, ülkemizin gündeminde konuşulan konular arasında devlet bankaları da olacak.
12 Ocak 1964 doğumlu Oğlak burcu Jeff Bezos, 2020 yılının en zenginleri arasında yer alacak.
Astrolojiye göre yenidünya düzeninde topraklar, sınırlar için sesler yükselecek.
2016 yılında süper Shemitah döngüsünde dünyanın neredeyse her yanı terör saldırıları ile mücadele ederken, Pandora'nın kutusundan Donald Trump'ın çıktığını hatırlatırım. 2017 yılını yorumladığım 'Büyük Hesaplaşma Başlıyor' kitabımda bu sorunun cevabını Kudüs meselesi olarak vermiştim. Okumayanlar için tekrar tozlu sayfalardan çıkarıp ekliyorum. '1948 kuruluşlu İsrail'in siyasi arenadaki yön değişikliği çok konuşulacak. Aynı zamanda birçok Orta Doğu ülkesini yakından ilgilendiren konular dünyanın gündeminde olacak.' Bu tarihlerde Donald Trump, ABD konsolosluğunu Kudüs'e taşıyacağını dünya kamuoyuna açıklıyordu. Bunları neden anlattığımı sorarsanız; Satürn yine Oğlak burcuna geri gelmeye hazırlanıyor. Tıpkı 2017 yılındaki ilk geçişi gibi. Şimdi geri geldiğinde neler olacağını sorgulamamız gerekiyor. Yenidünya düzeninde konforlu yaşamak, topraklarımız, ülkemiz gibi haberler, konuşmalar her yerde karşımıza çıkarken; inançları, kültürleri adına insanların pek de bir şey yapamadığını bir kez daha gözlemleyeceğiz. İnsanlığın virüsten köşe bucak kaçmaya çalışmaktan takati kalmadığını kavrayabiliriz. Diğer yandan sınırlarını genişletmeye çalışan, farklı ülkelerde üs kurma kararı alan liderler dünya siyasetinde bolca konuşulabilir. Birçoğumuz geleceğimizden çok günün dertleri ile uğraşırken, 'Dünyada yine neler oluyor?' soruları ile son dakika haberlere yetişmeye çalışabiliriz.
Gezegenlerin seyrine göre; Yemen, Umman, Pakistan gibi ülkelerde çıplak gözle seyredilecek tutulma Suudi Arabistan'ın daha önce az rastlanır doğa olayları ile karşı karşıya kalacağını da işaret ediyor. Ayrıca Mısır ile Suudi Arabistan'ın Kızıldeniz üzerindeki planları gün yüzüne çıkabilir. Yine bunları tarihte az rastlanan arka arkaya yaşanacak 3 tutulma ve gezegenlerin yer değişikliğiyle görebiliriz. Her şeyin en hayırlısını görmek dileği ile…

ASTRO GÜNDEM

Güneş-Venüs kavuşumu dünya ısınıyor mesajı veriyor! ABD menşeli teknoloji ürünlerinin itibar kaybedeceği sansasyonel olaylar yaşanabilir. Çin'in büyük bir hamle yaptığını duyacağız. Satürn'ü Terazi burcu olan Çin gündemden düşmezken, ABD'nin tarihinde yaşadığı benzer bir olayı Çin'e yapma girişimlerine şahit olabiliriz. Venüs- Mars 90'lığı ise medyatik konularla öne çıkan medya patronlarını hedef alabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA