Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Güneş tutulmasıyla birlikte beklenmedik haberler alacaksınız

21 Haziran'da Güneş tutulacak. Son 2.5 yıldır dünyanın sancı çekmesine sebep olan tüm gelenekleri, alışkanlıkları değiştiren, kurumları sıkıştıran, tarihin unutmayacağı günleri dünyaya yaşatan, deyim yerindeyse kapitalist sistemin çarkına çomak sokan tutulmanın sonuncusu kapıda! Su grubunda gerçekleşecek tutulma, ruh bulacak. Tutulma, eş zamanlı Yengeç burcunda hareket eden Güneş ile de kavuşum yapıyor. Bu güzel etkileri bozan zor açılar da var maalesef. Beklenmedik haberler alabilir, "Şok oldum!" diyebiliriz. Her ne kadar sezgilerimiz oldukça kuvvetli olsa da, sarsıcı olayların etkisinde kalarak duygusal bir karışıklık yaşayabiliriz. Özellikle aile hayatımızda dengesiz tavırlar ön plana çıkabilir. Yılın 3 tutulması olduğunu da göz önünde bulundurursak, özellikle tutulmanın seyredildiği ülkelerde iklim olaylarının olabileceğini işaret ediyor. Bu Yeniay'ın toparlayıcı, net kararların alındığı bir dönemin başlangıcını da ifade ettiğini belirtmek gerek. En nihayetinde Ay tarafından yönetilen bir burçta Yeniay gerçekleşecek. Etkisi ise aslında çoktandır hepimizi sarıp sarmalamaya başladı bile. Bu döngüde daha sahiplenici ve anaç duygular sergileyebilir, duygusal ihtiyaçlarımız artabilir, iş hayatında ise mantığımızdan ziyade sezgilerimizi dinleyebiliriz. Ev, aile, kadınlar ve güven duygusu da bugünlerde ön planda olacak. Evimizi yenilemek, dekore etmek, annemizle daha fazla ilgilenmek ve paylaşımımızı artırmak isteyebiliriz. Tabii Plüton'un zıt burcunda hareket ettiği ve Ay'la karşıt açı yaptığını da yazmadan edemeyeceğim. Bu da makam sahibi kişilerin kariyerleriyle ilgili önemli kararlar vereceğinin sinyallerini veriyor bize. Bir belirsizlikten, başka bir belirsizliğe de geçebilirler. Çünkü astrolojiye göre 2020 yılının en önemli ikinci virajı ile karşı karşıyayız. 2020 yılının arada derede yapılan düğünlerinin bile buruk geçmesine sebep olduğunu hatırlarsak, bu döngüde bir de Venüs geri giderken düğün, nişan yapmanın ya da anlaşma imzalamanın uygun olmadığını vurguluyor gök kubbe. İki tutulma bir Venüs retrosu döngüsünde ne yapılmaz?
Araba alınmaz.
Ev alınmaz.
Büyük ve keskin sözleşmeler imzalanmaz.
Ayrılık kararları alınmaz.
Estetik operasyon yapılmaz.
Geleceği ilgilendiren keskin kararlar alınmaz. 23 Haziran'a kadar aldığınız tüm kararlar değişir.

ASTRO GÜNDEM
İnsanlık yeniden dizayn oluyor. Ülkemizde üretime dair her türlü yasa gündeme gelirken, Almanya'nın da köklü üretim alanları konuşulabilir. Ay-Venüs 60'lığı ile birçok ülkede kadın hareketleri dönemi başlıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA