Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Biz dursak bile dünya baş döndürecek!

Satürn geri gide gide yine Oğlak burcuna geçmeye hazırlanıyor. Tam da bu hafta arafta! Akla gelmeyen sağlık sorunları duyabilir, bu süreçte salgın dışında farklı hastalıklara da şahit olabiliriz. Hedeflerimizi daha net belirlemek isterken yeni birtakım fırsatlar da karşımıza çıkabilir. Alım satış işleri olanlar yüklerinden kurtulabilir. Ekinoks dönemi yeni fırsatları değerlendirirken bunun sonuçlarını ve getirilerini de iyi bir şekilde hesaplamak gerekiyor. Hayatımızın önemli parçası haline gelmiş bazı şeyler artık o kadar da önemli olmayabilir. Dünya değişiyor, zaman bambaşka bir ruha bürünüyor. Haliyle gündelik yaşamın dinamiği de başka bir rotaya gidiyor. Yeniliğe açık olmayanları, değişime direnenleri zorlayan gök kubbe; ruhunu, duruşunu güçlü tutanları uzun vadede mükafatlandırabilir.
Yengeç burcunun ilk 10 gününde doğanlar: Geçmişle alakalı önemli sorunlarınız gündeme gelebilir. Maddi beklentilerinizde istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. İletişim kurduğunuz insanlara çabuk güvenirsiniz ve sır saklama konusunda oldukça iyisiniz. Rahat hissetmediğiniz ortamlarda tepkilerinizi hemen belli edebilirsiniz.
Yengeç burcunun ikinci 10 gününde doğanlar: İç dünyanızın zenginliği ve derinliği düşünce yapınızın değişmesine sebep olabilir. Son zamanlarda anlamlandıramadığınız rüyalar görebiliyorsunuz. Sezgilerinizi dinlemek, bazı arkadaşlarınızla daha özel sırlarınızı paylaşmanızın önünü açabilir. Güven konusunda önemli sınavlara tabi tutulabilirsiniz. Duygularınızı birinci plana atmak hayal kırıklıklarınızı artırabilir.
Yengeç burcunun son 10 gününde doğanlar: Daima keşfetmekten yorulmayan karakteriniz, öğrenmeden bir gün dahi geçiremiyor. Tutulma döneminde de önemli birtakım bilgileri öğrenebilirsiniz. Hayata dair idealleriniz form değiştirebilir. İlişkiniz varsa, ilişkiniz ile ilgili radikal kararlar almaktan korkmuyorsunuz. Gelişimi hayatınızın bir parçası haline getirmeyi başarmışsınız. Kendi potansiyelinizin farkına varıyorsunuz.
Yengeç burçlarını neler bekliyor? Duygularını dinlemeyi seven ve kalplerinin kapılarını asla kapatmayan Yengeç burçları, güneşin etkisiyle kendilerini yenilenmiş gibi hissedebilir. İçine kapanık olan ve yeterince iyi iletişim kuramadığını düşünen Yengeç burçları da bu tutulmayla beraber rengarenk bir sosyal hayata merhaba diyecekler.

ASTRO GÜNDEM

Akrep burcu Türkiye ile Yengeç burcu Amerika dünya basınında 2019 yılının Ekim ayında olduğu gibi yer alabilir. Ay-Satürn karesi ile teknolojide devrimler gündeme gelirken, otomotiv sektöründe yeniliklerin başlayacağını da işaret ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA