Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Mars’ın Koç seyri güçlü etkiler bırakacak

Gerginlik katsayısının arttığını yaşadığımız olaylarla daha net bir şekilde görmek bir yana, geçmişte yaşanan önemli siyasi ve toplumsal gerginliklerin kardeş niteliğindeki olayları yeniden yaşanabilir. Savaş gezegeni; 'Ben bunu daha önce yaşamıştım' diyeceğimiz günlere sevk ediyor bizleri… Dolayısıyla önceden çözmekte zorlandığımız ya da çözemediğimiz zorluklar tekrardan nüksedebilir. Yeniden gün yüzüne çıkan olaylar artarken, manevi anlamda ciddi bir şekilde etkileneceğiz.
Mukavemet göstermemiz gereken durumlarda aceleci tavırların baş göstermesi bizleri bir nevi sinir krizine sokabilir. Öfkemizin adeta yanardağdan yükselen lavlar gibi olduğunu hem kendimiz, hem de çevremizdeki kişiler rahatça gözlemleyebilir. Bize yakın olan insanların ihtiyaçlarına koşarken, onlardan beklediğimiz tepkileri alamamak da sinirli bir yapıda olmamızın önünü açacak. Her zamankinden daha sinirli olmamamızın bir sebebi var. Bu sebep, savaşçı ruhumuzu arşa çıkaran Mars'tan başkası değil.
Toplumdaki genel zorluklar göze çarpıyor. Gerek kendi yaşam alanımızdaki, gerekse toplumsal yaşamdaki çatlaklar, Mars'ın Koç burcuna olan ziyaretiyle daha da derinleşebilir. Ülkeler ve ülke yönetimlerinin politikaları insanları önemli derece etkilerken, savaş gezegeni her türlü mücadeleye hazır olmamız gerektiğini bize bir kez daha hatırlatacak. Mars, 2020 yılının sonuna kadar yönettiği burçta hareket ederken, bir de üstüne 10 Eylül ve 15 Kasım tarihleri arasında geri gidecek. Mars, 32 yıl önce Koç burcunda geri gitmişti. Bu geri gidiş yeryüzünü önemli sınavlara tabi tutacak. Kısacası siz siz olun, yaz aylarını üreterek, çalışarak, tıpkı bir karınca gibi durmayarak geçirmelisiniz.
Mars Koç burcundayken aklımızın bir köşesine takılacak konular:
Ani verilen cevaplar
Okunmayan mail ve mesajlar
Unutulan randevular
Sinirli ruh hali
Motivasyon eksikliği
Abartılı konuşmalar
Kaybolan eşyalar
Yaşamın her anında olmasını imkansız olarak gördüğümüz durumlar, düşündüğümüz kadar imkansız olmayabilir.
Zaten '2020 Şifreleri Çözüyor' kitabımda da bolca belirtmiştim. Mars'ın Koç burcunda konumlanıyor olması başlı başına bir hareketliliğin fitilini ateşleyecekti. Şimdi gözlemlediğimizde ise hiçbir şeyin artık eskisi gibi olmayacağını net bir şekilde anlıyoruz.
Olmaz dediklerimiz, gelmez dediklerimiz, yapmaz dediklerimiz; düşündüklerimizin tam tersini yapabilir. Savaş gezegeninin içimizdeki kıpırdanmayı artırması da cabası.

ASTRO
GÜNDEM
Hassasiyetin had safhada olacağı Temmuz ayının gündemi belirginleşmeye başlıyor. Jüpiter-Plüton kavuşumu, üçüncü kez meydana geliyor. Yılın başında yaşanan olaylar Yemen, Umman, Pakistan ve Suudi Arabistan'da değişim rüzgarlarını başlatıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA