Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Dünyanın şifreleri çözülüyor

Yorulduk, bekledik, durduk, tutulduk bir türlü üstümüzdeki ataleti atamadık. Şimdi ise harekete geçireceğiz. Dünya eş zamanlı yine hareket ederken, sanki yılın başında pandemi yaşamamış gibi hissedeceğiz. Gökyüzü ateşe teslim olurken, insanlık pandeminin üstünden daha agresif şekilde gelmeye çalışacak. Herkes kendi hayatını merkeze koyarken kimse hayallerini ertelemeyecek. Mars, Koç burcundayken ortalığı yakıp kavurabilecek burçlar: Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak. Uzun zamandır belli bir düzende işleyen durumlar artık değişime muhtaç olabilir. Kaçınılmaz değişiklikler hayatımızda önemli bir noktaya gelirken kendimizi de değişimin bir parçası haline getirebiliriz. Mars içimizdeki değişim arzusunu körükleyecek. 2020'nin başından bu yana nerede kaldığınızı ve takıldığınızı düşünüyorsanız, Mars'ın cesaretiyle bir şekilde hangi burç olursanız olun hayata tüm hızıyla dalacaksınız. Neleri değiştirmek isteyeceğiz?
Ev ve araba değiştirmek
İş değiştirmek
Yeni bir işyeri açmak
Evimizdeki eşyaları değiştirmek ya da yeniden dizayn etmek
Fiziksel değişim (kilo vermek, kas yapmak)
Ruhsal anlamda yenilenmek
Yeni arkadaşlıklar
Daha farklı ve samimi ortamlar
Dertli insanlardan uzaklaşmak Ve bunun gibi değişikliklerin arayışı içinde olabiliriz. Mars bizi mutlaka ait olduğumuz alana yönelteceğinin işaretlerini yıl boyunca verecek. Dünyada gündeme gelebilecek olaylar:
Uçak kazaları ve hava sahalarındaki gerginlikler
Siyasi suikastlar
İran'daki siyasi gerginlik
Yeni şehir ve planlama projeleri
Orta doğu ülkeleri arasında sıcak temaslar
Önemli aşı ve ilaçların keşfi
Seller, depremler ve çeşitli doğal afetler
Uluslararası anlamda önemli kararlar
Sağlık alanında global gelişmeler
İş arayanlara fırsatlar Mars, Koç burcundayken yükselişte olabilecek sektörler:
Alışveriş siteleri ve uygulamaları
Sağlık sektörü
Turizm acentaları
Toptancılar
Kargo firmaları
Askeri sektör Mars Koç burcundayken düşüş yaşayabilecek sektörler:
Finans
Perakende satış
Tekstil
Eğitim Mars Koç burcundayken etkilenebilecek ünlüler: Ali Koç, Beyazıt Öztürk, Fikret Orman, Julia Roberts, Nicole Kidman, Celine Dion.

ASTRO
GÜNDEM
Mucitleri ve mucizeleri işaret eden transitin adı Ay-Neptün' 120'liği Altın pas tutmaz. Dünya altın stokları en yüksek olan ülkeler konuşulmaya başlanırken, 1981 yılında kurulan YÖK ülkemizin gündemine oturabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA