Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ay tutulması ‘artık sır yok’ dedirtecek

2021 yılı bize doğru yaklaşırken, akıl almaz olayları şimdiden tetikleyebilir. Yardım kuruluşlarının bile yardımsever olup olmadığını düşündürecek iddialar ortaya atılacak. Gökyüzü, bu kurumlarda kişisel ilişkilerin ne boyutta olduğunu işaret edecek. Türkiye'de de çalışma alanı olan bu 'sözde' yardım kuruluşlarına ağır darbeler gelebilir. Akrep burcu bir ülke olarak tarihimizde büyük yeri olan Türk Kızılayı'nı bu evrede tüzük değişikliği sebebiyle konuşabiliriz.

HAVA ELEMENTİNDE ETKİLİ OLACAK
Şansı temsil eden gezegen Jüpiter, Oğlak burcunun son derecelerinde gezinirken, 12 yıl önce aynı döngüden geçmiştik. Satürn ve Jüpiter ardı ardına Oğlak burcundan çıkmak için gün sayıyor; yüzleşme, cesaret, içsel güç, irade... Bütün bunlar, sabit su enerjisinde potansiyel olarak açığa çıkabilir.
Yeni kurulan partiler, kapatılan siyasi yapılar ve zan altında kalacak siyasi isimlere tanık olabiliriz. 2020 yılının beşinci tutulması hava elementinde etkili olacak. Bu noktada ise toplumsal normları belli aşamalar bekleyebilir. Asla yan yana gelmez dediğimiz insanları bir arada görebiliriz.

12. EVİMİZDE TUTULACAK
Ay burcu İkizler olan Türkiye'de, 30 Kasım'da gerçekleşecek Ay tutulmasıyla toplumsal hassasiyet öne çıkabilir. Transit haritaya göre 12. evimizde etkili olan tutulma, 'Korktuğumuzu başımıza getirir mi?' sorusuna cevap niteliği taşıyabilir.
İdlib, sınırlar, sağlık ve doğanın dengesi gündemi belirleyebilir.
Tutulma; Suriye'nin akıbetine nasıl yeniden dahil olacağımızı da işaret edebilir.
Dünya Sağlık Örgütü birçok istatistiği ortaya dökecek.
Aşı çalışmalarının hatları ortaya çıkacak.
Yüzyılın vebasının yalnızlaşma olduğunu fark edeceğiz.

ASTRO GÜNDEM

Güneş-Chiron iletişimi, uluslararası örgütlenmeleri ifade edebilir. Dünya genelindeki genelgeleri konuşacağımız bir sürece girebiliriz. Kamusal alanda alınabilecek kararlar enflasyonu yakından ilgilendirebilir. Altın, altın çağını yaşamaya devam edecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA