Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Zorlayıcı günleri geride bırakıyoruz

15 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşen Yeniay, toparlayıcı yanımızı ortaya çıkarırken, bizlere hayatımızdaki çatlakları tamir etmek konusunda itici bir güç olacak. Gelin, Akrep burcunda gerçekleşen Yeniay'ın burçları nasıl etkilediğine bakalım...
KOÇ: Yönetici gezegeniniz sizi epey zorladı ama bu haftadan itibaren hayatınızda eksik ve dağınık gördüğünüz alanlarda kendinizi toparlamak isteyebilirsiniz.
BOĞA: Sağlığınızla her zamankinden daha fazla ilgileniyorsunuz. Titizlikte bambaşka bir seviyeye çıkarken, arkadaşlarınızla olan aktivitelerinize ara verebilirsiniz.
İKİZLER: Zamanınızı ve enerjinizi doğru yönde kullanmak adına planlı bir yapıya bürünebilirsiniz. Sizinle anlaşamayan kişilerin bile orta yolu bulma isteği epey şaşırtacak.
YENGEÇ: Hayatınızda yeni gelişmelerin olmasını beklemektense, sonuçları kendiniz elde etmek isteyebilirsiniz. Çevrenizde sabırsız bir imaj bıraksanız da tuttuğunuzu bir şekilde kopartmak istiyorsunuz.
ASLAN: Vücudunuzun hassas olduğu bir süreç olabilir. Ağır sporlardan uzak durmalısınız. Beslenmenizdeki düzen ise çevrenizdeki kişilere örnek olabilir. Cesur adımlar atmaktan korkmayacağınızı işaret ediyor bu Yeniay!
BAŞAK: Hayata dair planlı ve programlı ilerlemek isterken aniden çıkan maddi sorunlar, planların ertelenmesine sebep olabilir. Hayata farklı yönlerden bakıyorsunuz.
TERAZİ: En çok ilişki durumunuz ve kalbiniz yoruldu. Ancak yönetici gezegeniniz ilişkilere dair olan fazla sorgulayıcı tavrınızı azaltmanıza yardımcı olacak. Aşırı öfkeden kurtulmak istiyorsunuz.
AKREP: Merkür'ün burcunuzda geri gidişi, zihninizi ve bedeninizi yordu ama yolunuza devam etmek isteyeceksiniz. Yeniay, yüklerinizden kurtulacağınızı işaret ediyor.
YAY: Hem aile içindeki ilişkilerinizi, hem de iş alanındaki ortaklıklarınızı gözden geçirdiğiniz bir süreçte olabilirsiniz. Sizin için çok özel birisi ile tanışabilirsiniz.
OĞLAK: Satürn 2.5 yıldır hayatınızı yordu. Bu yorgunluğu ardınızda bırakmak ise sizin için zor olmayacak. Başarıya ulaşmanız konusunda engel olan arkadaşlıklarınıza mesafe koyabilirsiniz.
KOVA: Aile dostlarınız ve yakın akrabalarınızla olan ilişkileriniz artış gösterebilir. Yeniay'ın etkisini maddi anlamda hissedebilirsiniz. Verdiğiniz borçlar geri dönebilir.
BALIK: Kişisel hırslarınızı arka plana atmak isterken fazla cömert görünmemeye dikkat etmeniz gerekebilir. Bu sakin halinizi kendi çıkarları için kullanabilecek kişilere dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz.

ASTRO
GÜNDEM
Merkür-Uranüs karşıtlığı ile bugünlerden itibaren ortaya çıkabilecek hareketlenmeler konuşabilir. Dubai'deki kolluk kuvvetlerinin müdahalesi gündemde yer edinebilir. Askerlik sistemi, yeni dünya düzenine göre revize edilecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA