Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Beşinci tutulmanın mükafatları olacak

Gök kubbe; 2020 yılının başından bu yana verdiğimiz yaşam mücadelesinin mükâfatını alacağımızı işaret ediyor. 2020'yi bir nevi değerlendireceğiz. Aklımızda olmayan hayat planlarına girdiğimizi fark edeceğiz. Tutulma hayatta yaşadıklarımızın sonuçlarını daha derinlemesine görmek için değerli bir fırsat sunuyor. En savunmasız noktalarımızdan yakalayan hava burcundaki Ay tutulması; koruma içgüdümüzü harekete geçirerek, sevdiklerimizi güvenli olanlara teşvik etmemizi sağlayabilir. Bilge, bağımlı tavırlarımızda olumlu yönde değişimler olabilir.
Bizi önemseyenlere karşı şükran duygumuz gelişecek.
Kasıtlı yapılan düşmanlıkların nedenlerini görebileceğiz.
Acıları yarıştırmanın bir sonuca vardırmadığını fark edeceğiz.
Kırgınlıklarımızın çocukluğumuza dayandığını itiraf edeceğiz.
Kendimizi çevremize karşı savunmasız hissedebiliriz.
Gökyüzü sahneyi ayarlıyor!
Duygularımız yükselirken, bu konudaki eleştirilerden kaçamayabiliriz. Bu döngünün içeriğinde yas tutmalarımız, öfke duymalarımız, öğüt vermelerimiz var. Bilinçaltımızla yüksek sesle konuşabilir, yardım taleplerine gözümüz kapanabilir. Gökyüzü sahneyi ayarlıyor, çünkü yaklaşık iki hafta sonra bir de Güneş tutulması var bu nedenle 2020 yılını kolay kapatmayacağız. Gökyüzü; bu yüzden hem kendimize hem de sevdiklerimize karşın acımasız olmamamız gerektiğini vurguluyor. Endişelerimizin ortak olduğunu bu döngüde daha net görebiliriz. Dünyanın bir ucundan diğerine sağlık sorunlarının, geçim sıkıntısının, otoriter baskıların yanında çaresizlik, kısıtlanmalar ve doğal yaşamın uzağında kalmak herkesi yormaya devam edecek. En başta ise dünyanın her köşesinde, eğitim pandemi kelimesinin derinliğinde kaybolmaya devam edecek. Dünyanın her yerinde okullar kapılarını kapatırken ülkemizde de kapanışı gündeme gelecek.
Doğumlardan, düğünlerden, cenazelerden esirgendiğimiz bir yılı bitirmeye çalışıyoruz.
Yılın beşinci tutulmasında; dost eli uzatmak, yakınlarımızı düşünmek, nazik davranmak, anlayışlı olmak, endişe etmek genelimizin ruh halini temsil edebilir. Yaşam ve ölüm arasındaki çizginin ne denli ağır olduğunu yakın ya da uzak tecrübeler ile hissedeceğiz. Solunum sistemi, bronşit, akciğerler, kılcal damarlar, omuzlar ve eller bu dönemde en hassas bölgelerimiz arasında olabilir. Ekstra bakım yapmak, iyi beslenmek, korunmak, korunaklı bir yaşam biçimi geliştirmek bu yıl biterken ne denli önemli olduğunu son iki tutulmanın etkileri ile yansıtacak.

ASTRO GÜNDEM

23 Haziran'dan bu yana geri giden illüzyon gezegeni Neptün düz seyrine geçmeye hazırlanıyor. Dünyada saygınlık kazanan yardım kuruluşları ve örgütlerin skandal haberleri gündeme gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA